Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Politie Noord- en Oost-Gelderland District Apeldoorn

Maandag 9 juni 2003

Apeldoorn - Rijden onder invloed Een 24-jarige man uit Deventer werd op 9 juni rond 2.20 uur aangehouden op de Lange Amerikaweg. Hij blies 0.7 promille. Het is de tweede keer in drie jaar dat de man werd aangehouden voor rijden onder invloed.

Apeldoorn - Diefstal met aanhoudingen Twee jongens van 15 en 16 jaar uit Epe werden aangehouden omdat zij een bestemmingsfilm hadden gestolen uit een bus (openbaar vervoer-bus) die stond geparkeerd aan de Wapenrustlaan. Beide jongens bekenden de film te hebben gestolen. Zij worden naar LINK verwezen. De diefstal werd gepleegd op 8 juni rond 19.00 uur.

Apeldoorn - Ongeval Een 53-jarige man uit Apeldoorn reed op 9 juni rond 11.45 uur met zijn auto over de Europaweg en verloor de macht over het stuur. Hij botste tegen twee bomen en kwam vervolgens op de rijbaan tot stilstand. De man liep een hoofdwond op en moest worden behandeld in het ziekenhuis. Zijn hond werd bij het ongeval uit de kofferbak geslingerd en overleed later in de dierenartsenpraktijk. De man blies 1235 ug/l en bleek dus flink gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Einde berichten

Voor informatie: Andrea Jansen, 06-23978827