Digitale Gemeente Houten


22e Houtense Avondfietsvierdaagse


dinsdag 10 juni 2003 - Bron: Wielertoerclub Houten '80

De Houtense fietsclub WTC Houten organiseert dit jaar voor de 22e keer de Avondfietsvier-daagse. Deze wordt van dinsdag 17 juni tot en met vrijdag 20 juni 2003 gehouden.
De Avondvierdaagse is een leuk evenement voor jong en oud. Op vier avonden worden de deelnemers over bekende en onbekende wegen rond Houten geleid. Zeker voor nieuwe inwoners van Houten een mooie gelegenheid om hun woonomgeving te verkennen.

Op alle vier avonden kan tussen 18.30 uur en 19.00 uur gestart worden vanaf het clubhuis van de fietsclub, het Vélodroom aan de Korte Schaft. Er kan worden gekozen tussen routes van ongeveer 15 km en ongeveer 25 km. De 15 km route is uiteraard het meest geschikt voor gezinnen met (meefietsende) kinderen.

De fietsclub heeft aandacht besteed aan het aanpassen van de routes aan de werkzaamheden en vorderingen in Houten-Zuid. Net als vorig jaar is één van de vier routes weer totaal vernieuwd. Een aantal middenstanders zal bij de diverse controleposten een versnapering beschikbaar stellen.

Bij inschrijving aan de start kost deelname aan de vierdaagse 4 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen. Het is echter aan te raden om gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving. Naast een gereduceerd tarief van 3,50 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen bespaart het de deelnemers wachttijd op de fietsavonden.

De voorinschrijving wordt gehouden op donderdag 12 juni en vrijdag 13 juni 2003 van 19.00 uur tot 20.30 uur in hetzelfde clubhuis aan de Korte Schaft. De fietsclub verzoekt deelnemers bij de inschrijving zorgvuldig op te geven voor de hoeveelste maal men deelneemt. Dit is van belang voor het bestellen van de herinneringen.

Meer informatie over WTC.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).