Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 27 mei 2003

Uitnodiging

Dit is een reminder voor de uitnodiging van de TT persconerentie. Indien u reeds gereageerd heeft met het antwoordformulier, kunt u deze e-mail als niet verzonden beschouwen. WL

Het is ons een genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor de persconferentie ter gelegenheid van de Nederlandse wegrace Grand Prix, traditioneel gereden op de laatste zaterdag in juni (28 juni), ofwel de

73e GAULOISES DUTCH TT

De persconferentie van Nederlands grootste ééndaagse sportevenement wordt gehouden op DINSDAG 10 JUNI 2003 in het Perscentrum, gelegen boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 10.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 11.00 uur in het aangrenzende media centre de persconferentie zal worden gehouden. TT-voorzitter Jos Vaessen zal de laatste ontwikkelingen rondom het TT Circuit Assen toelichten, aandacht besteden aan de thematische aanpak van de publieks invasie met de slogan Enjoy, don t destroy! en ingaan op de nieuwe mijlpaal voor het TT Circuit Assen; de 10 miljoenste Dutch TT-bezoeker die op zaterdag 28 juni wordt verwacht. Burgermeester van Assen, mevr. Dineke van As-Kleijwegt, zal uitleg geven over de extra aandacht voor de openbare veiligheid op onder andere de TT-campings, waarna Jaap Timmer de sportieve zaken van de Gauloises Dutch TT zal presenteren. Na deze persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een lunch aan in het VIP-restaurant.

Tijdens de persconferentie zullen onder andere MotoGP-coureur Alex Barros, de Nederlandse GP-coureur Henk van de Lagemaat, een aantal wildcard coureurs en diverse oud-kampioenen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en is het voor fotografen/televisie mogelijk om diverse opnames/foto s te maken tijdens de foto-sessie.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en dit formulier uiterlijk vrijdag 6 juni 2003 te faxen naar het TT Circuit Assen, faxnummer (0592) 35 69 11 of op te sturen naar het vermelde postadres.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute - Press Officer

Bijlage: * antwoordformulier en tijdschema