Gemeente Uithoorn

In hun vergadering van dinsdag 3 juni jl. hebben burgemeester en
* Kennis te nemen van het basale Burgerjaarverslag 2002;
* De concept-nota Armoedebeleid behandelen in de collegevergadering op 3 juni 2003 en in principe akkoord te gaan met de actiepunten uit de nota in afwachting van de adviezen van twee adviesorganen van de gemeente; het Cliëntenplatform en de Seniorenraad;
* Het aan te leggen weggedeelte op het terrein van de Cindu tussen de Ondernemingsweg en de Hollandse Dijk de straatnaam Chemieweg toe te kennen.

BESLUITEN GEMEENTERAAD

In zijn vergadering van 5 juni jl. heeft de gemeenteraad de volgende besluiten genomen:


1. kennis te nemen van de onderzoeksrapportage ten aanzien van de samenwerkingsmogelijkheden met betrekking tot de gebiedsontwikkeling in Aalsmeer en Amstelveen in het kader van de omlegging van de N201;

2. als wensen en bedenkingen ten aanzien van de tezamen met de gemeente Aalsmeer op te richten vennootschap ten behoeve van de gezamenlijke ontwikkeling van het bedrijvengebied Aalsmeer kenbaar te maken:
2.1. In te stemmen met het voorstel tot vaststelling van de Verordening instelling vertrouwenscommissie voorbereiding aanbeveling herbenoeming burgemeester mevrouw H.L. Groen. De commissie heeft dan de volgende samenstelling:


* Voorzitter van de commissie, de heer ing. J. Koster, fractievoorzitter van GemeenteBelangen, vice-voorzitter van de raad, vice-voorzitter van het presidium en nestor van de raad.
* Lid, de heer J.A.J. Verheijen, fractievoorzitter van de VVD en voorzitter van de commissie voor Bestuurlijke Vernieuwing.
* Lid, de heer H.J.C. van der Voort, raadslid van het CDA.
* Lid, de heer J.A.E. Boskeljon, fractievoorzitter van de PvdA en voorzitter van de commissie voor Bestuur, Welzijn, Onderwijs en Zorg

* Lid, de heer P.A.M. Timmer, fractievoorzitter van D66.
* Lid, mevrouw D.J. Zijlstra, fractievoorzitter GroenLinks.

1. in te stemmen met de jaarrekening 2002 van de GGD en de Uithoornse bijdrage over 2002 vast te stellen op een bedrag van EUR 272.877 ;

2. in te stemmen met de kaderstellende begroting 2004 van de GGD en de Uithoornse bijdrage over 2004 voorlopig vast te stellen op een bedrag van EUR 369.407.

de volgende personen te benoemen in de navolgende commissies:

Commissie voor Ruimte, Leefomgeving en Middelen (RLM) Lid: de heer T.N.M. Lek

Commissie voor Bestuur, Welzijn, Onderwijs en Zorg (BWOZ) Plv. lid: de heer T.N.M. Lek

Commissie voor Bestuurlijke Vernieuwing (BV)
Lid: de heer J.A.E. Boskeljon
Plv. lid: mevrouw J. van Vliet