Ingezonden persbericht

Persbericht

Nederlandse Kankerbestrijding installeert ZyIMAGE archiverings systeem

De Nederlandse Kankerbestijding/Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) wint een ZyIMAGE archiveringssysteem dat ter ere van het 20-jarig bestaan van ZyLAB verloot werd in Nederland.

Amsterdam 10 juni 2003- ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, heeft vandaag aangekondigd dat een compleet ZyIMAGE systeem geinstalleerd wordt bij het KWF in Amsterdam.

Tijdens het ICT & Networking Event 2003 heeft het KWF meegedaan aan de ZyLAB jubileumactie. Het KWF heeft een volledig ZyIMAGE systeem inclusief scanner, software, installatie, support en training gewonnen. Met dit systeem kunnen zowel papieren als elektronische documenten van het KWF digitaal doorzoekbaar gemaakt worden.

"Wij zijn verheugd dat we dit systeem gewonnen hebben", zegt de heer J. Van Kolck van het KWF. "We hadden al een demo gezien van het ZyLAB archiveringssysteem en we waren een marktonderzoek aan het doen. Door nu de beschikking te hebben over een volledig ZyIMAGE archiveringssysteem en de ZyLAB installatie, support en opleidingsservices kunnen we goed onze toekomstige richting bepalen."

Over ZyLAB
ZyLAB is een snel groeiende en winstgevende softwareonderneming. In 1983 was ZyLAB de eerste aanbieder van een compleet full-text retrieval softwarepakket voor de PC, genaamd ZyINDEX, dat bijzonder geliefd was voor het doorzoeken van grote hoeveelheden elektronische files in PC-omgevingen. Sinds 1991 heeft ZyLAB al haar productontwikkeling en marketing gericht op ZyIMAGE, de beste zoekmachine voor grote papiercollecties. Met als resultaat dat ZyLAB nu beschikt over een complete oplossing voor het archiveren, doorzoeken, vinden, ordenen, delen en reproduceren van zowel papieren als elektronische kantoordocumenten met ongeëvenaard gebruiksgemak. Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 700.000 licenties verkocht en heeft actieve operationele installaties op meer dan 7.000 locaties met ruim 300.000 gebruikers. ZyLAB heeft kantoren over de gehele wereld. Alle software wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie kan gevonden worden op: http://www.zylab.com.

Voor redactionele informatie:
PB0803
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-PR.com.