Gemeente 's-Gravenzande

Aanwijzen Sweelincklaan als woonerf

Burgemeester en wethouders hebben op 10 juni 2003 besloten de Sweelincklaan door middel van plaatsing van de borden G5 (erf) en G6 (einde erf) van bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 in zijn geheel aan te wijzen als woonerf.

Burgemeester en wethouders hebben bovengenoemd besluit genomen onder gelijktijdige intrekking van het besluit van 6 december 1994 voor zover daarbij het gedeelte Sweelincklaan, gelegen voor de woningen plaatselijk bekend Sweelincklaan 2 tot 16, niet meer was aangemerkt als woonerf en voor zover aan de noordzijde van de Sweelincklaan 2 tot 16 een parkeerverbod was ingesteld. Met het besluit van 10 juni 2003 wordt aangesloten bij de feitelijke situatie in de Sweelincklaan. Het besluit heeft dan ook geen praktische gevolgen.

Tegen dit besluit kan door iedere belanghebbende binnen zes weken na heden een gemotiveerd bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders, Postbus 207, 2690 AE s-Gravenzande worden ingediend. Belanghebbenden, die een bezwaarschrift hebben ingediend, kunnen tevens de President van de Arrondissementsrechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist. Dit verzoek dient te worden gericht aan de President van de Arrondissementsrechtbank te s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 Den Haag.

Gedurende bovenvermelde termijn ligt het besluit voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis.
---