Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 11-06-2003 Persbericht district Den Bosch

ZONDER RIJBEWIJS, Drunen

In de nacht van dinsdag op woensdag werd op de Rossinistraat in Drunen een auto gecontroleerd. De bestuurder trok de aandacht omdat hij de hele rijbaan nodig had en slingerend over de weg ging, waardoor het vermoeden bestond dat de bestuurder had gedronken Bij de controle bleek, dat de 20-jarige bestuurder uit Waalwijk niet dronken was, maar niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. De man is hiervoor bekeurd en hij kon te voet zijn reis voortzetten.

TE VEEL GEDRONKEN, `s-Hertogenbosch

In de nacht van dinsdag op woensdag is, op de Hekellaan in `s-Hertogenbosch, een 42-jarige vrouw uit Vught bekeurd. De vrouw reed met een auto terwijl te veel had gedronken Ze kreeg een rijverbod van 4 uur.

MAN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL KRANTEN, `s-Hertogenbosch

Woensdagmorgen, rond 05.30 uur, is een 32-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man werd op de Brede Haven in `s-Hertogenbosch aangetroffen met een groot aantal kranten. Deze kranten bleek hij even eerder te hebben gestolen bij een bedrijf aan de Arena in `s-Hertogenbosch. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

INBRAAK WONING, Vlijmen

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de van Barneveltstraat in Vlijmen. Een deur van de woning werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Uit de woning werd onder andere, audio- en videoapparatuur gestolen en een computer.

GORDELCONTROLE, Vlijmen

Woensdagmorgen is een autogordelcontrole gehouden op de Wolput in Vlijmen. Er werden totaal 10 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden.

ILLEGALE VREEMDELING, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 32-jarige man uit Somalië aangehouden. De man werd op de Vogelstraat gecontroleerd. Daarbij bleek, dat hij illegaal in Nederland verblijft. De man zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.