BMG NEDERLAND

Def P rijdt auto in de prak - Bek Houwe Benefiet

Def P rijdt auto in de prak
De Grote Bek Houwe Autoschade Benefiet!

Voor de videoclip van 'Je moet je bek houwe' zou Def P gefilmd worden in een ouwe Amerikaan, een grote slee dus. Deze auto was uitgeleend aan de band door een goede vriend van één van de Gotcha!bandleden. Def P vond de auto wel wat groot voor de grachten van Amsterdam, zeker met die grote camera erop gemonteerd want daar werd ie nog een stukkie breder van. 'Ik vind het niet zo'n goed idee en doe het liever niet' sprak hij maar stapte uiteindelijk toch in. De muziek ging aan en Def P reed stapvoets terwijl hij werd gefilmd. Toen zijn rap begon keek hij in de camera en.........
Je raad het al, hij reed zachtjes maar meedogenloos in op een geparkeerde auto. De dure camera zei 'krak' en dat was meteen het einde van deze take! Daarom zie je Def P dus lopend in de videoclip. Op bijgaande foto Def P in overpeinzing, vlak na het incident.

Achteraf bleek de geleende Amerikaan flinke schade te hebben en op de auto zat alleen een WA verzekering. Gotcha! Def P en de Moordgasten staken de koppen bij elkaar om te kijken hoe we de schade konden vergoeden en de oplossing was snel gevonden: De Grote Bek Houwe Autoschade Benefiet!

Dit bijzondere concert gaat plaatsvinden op 10 juli 2003 in Tivoli (Utrecht), de aanvang is om 20.30 uur en iedereen die met het nummer Je moet je bek houwe heeft meegedaan doet mee. Uiteraard gaat Je moet je bek houwe live gespeeld worden maar er gebeurt nog veel meer. Def P zal enkele nummers met Gotcha! doen, Krimson die op de B-kant van de single een rap doet komt een gastoptreden doen en uiteraard zijn de Moordgasten van de partij.

De Moordgasten gaan een speciaal optreden doen waarbij meteen opnamen gemaakt zullen worden voor hun nieuwe videoclip! Er gaan nog meer gasten meedoen. Wie dat allemaal zijn wordt bekend gemaakt op www.bekhouwe.nl

10 juli Tivoli
BEK HOUWE Benefiet
Met:
Gotcha!
De Moordgasten
Def P
Krimson (Deams)
En special guests