Politie Gelderland-Midden

Huissen; politie zoekt getuigen van overval
Publicatiedatum: 11-06-2003
De politie in Huissen is op zoek naar getuigen van een overval op een woning in Huissen. De bewoner van het pand werd daarbij met een wapen bedreigd. Verdachten zijn daarop de woning binnen gegaan en hebben een deel van het pand doorzocht.

Het feit speelde zich rond 22.00 uur af op een (nog) niet nader te noemen locatie. Na afloop van het misdrijf zijn de verdachten in een personenauto vertrokken. Onduidelijk is in welke richting zij zijn gereden.

Getuigen
Hoewel de politie zich realiseert dat de informatie over dit misdrijf zeer summier is, roept ze toch getuigen op zich bij de politie te melden. Niet uitgesloten wordt dat mensen iets bijzonders in hun wijk of buurt hebben gezien, dat wellicht verband houdt met de overval. Ook kan het zijn dat mensen op andere wijze over informatie beschikken, die kan helpen bij het oplossen van het misdrijf. Ook zij worden opgeroepen zich te melden. Ten slotte, ook als men informatie heeft die kennelijk onbelangrijk is, is de politie geĂŻnteresseerd. Graag maakt ze dan met u een inschatting over de waarde van uw informatie!

Niet alle informatie over het misdrijf kan op dit moment bekend worden gemaakt. Het is nu nog niet duidelijk, welke informatie in verband met het onderzoek een rol van betekenis gaat spelen. Nadere mededelingen over dit misdrijf worden op dit moment dan ook niet verstrekt!