Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Groot onderhoud A10-West

Op vrijdag 13 juni starten de onderhoudswerkzaamheden aan de A10-West. De werkzaamheden vinden plaats tussen de s103 en de Coentunnel en duren tot 1 september. Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden voor veel vertraging gaan zorgen op de A10 West. Om de overlast te beperken, kunnen weggebruikers een alternatieve route nemen. Om ze hierbij te informeren en te stimuleren, worden vanaf deze week in en om Amsterdam posters opgehangen, onder meer in abris. Ook zet Rijkswaterstaat busreclame en rijdende billboards in en worden er advertenties in landelijke dagbladen geplaatst. Al in een eerder stadium zijn omwonenden en bedrijven in de omgeving over de werkzaamheden ingelicht.
Weggebruikers kunnen zich ook aanmelden voor een gratis e-mail of sms-service om zo op de hoogte te blijven van de afsluitingen en omleidingen als gevolg van de werkzaamheden op de A10. Het is voor Rijkswaterstaat de eerste keer dat ze weggebruikers op deze manier over werkzaamheden informeert.
Abonneren op de sms-service kan door een sms-bericht te sturen met de tekst RW aan naar nummer 4040. De abonnee betaalt eenmalig de kosten van het verzenden van één sms.
Klik door voor opgave voor e-mail.
Klik door voor het persbericht.