Ingezonden persbericht

MTC Motovatie organiseert i.s.m. Harry Meyer te Badhoevedorp de 7e lunchrit!

Aanstaande zondag 15 juni houdt MTC Motovatie haar 7e lunchrit. Deze keer start de rit, die circa 150 kilometer lang is, vanaf BMW en Yamaha dealer Harry Meyer aan de Sloterweg 220 in Badhoevedorp. Een andere startlocatie dan gebruikelijk en nog meer bijzonder is dat deze Amstelveense motorclub de deelnemers tussen de middag een gratis lunch aanbiedt!
Voor deze rit zijn 5 LOOT-punten te verdienen voor het landelijke toerkampioenschap.

Vanaf Harry Meyer gaat de rit door de Haarlemmerliede en het kopje van Bloemendaal over de sluizen van IJmuiden. Via het pontje van Buitenhuizen gaat de rit terug naar Amstelveen. Daar aangekomen biedt MTC Motovatie de hongerige motorrijd(st)er een lunch aan om daarna de route te vervolgen via de mooiste wegen in de omgeving van Nieuwkoop, Woerdense Verlaat en Vinkeveen. De rit eindigt in het clubgebouw van MTC Motovatie in Amstelveen, al waar nog geruime tijd kan worden genoten van de gezellige aprés-moto.

Tussen 10.00 en 11.30 uur kan er worden gestart. Daarbij zullen er voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden. Deelname is mogelijk voor EUR 7,50 per persoon. Let op: de start is dit keer bij Harry Meyer aan de Sloterweg 220 in Badhoevedorp. Tijdens de rit is MTC Motovatie te bereiken via het telefoonnummer: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar opnieuw de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Ilja v/d Liet: 020 - 632 60 00
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen aan de Sportlaan-West op Sportpark NFC.

Amstelveen, 09 juni 2003

Met sportieve groeten,
Milco Smit.
Bestuurslid P.R. van MTC Motovatie

MTC Motovatie
p/a Franciscus Van Assisiëlaan 35
1185 CE Amstelveen
E-mail: pr@motovatie.nl