Ingezonden persbericht


VADER NEEMT HET ROER OVER...
DFDS SEAWAYS VADERDAG MINICRUISES
MET BEZOEK AAN DE BRUG

IJmuiden, 12 juni 2002

Speciaal voor alle supervaders heeft DFDS Seaways een leuke cadeautip: de Vaderdag Commodore MiniCruise. Tijdens de reis worden de vaders uitgenodigd voor een bezoek aan de brug terwijl de kapitein het schip navigeert. Overnachting in een riante Commodorehut, overheerlijk dineren en vele extra's maken deze reis tot een waar vaderdagfeest. Deze Commodore MiniCruise is tot eind juni vanaf ¤ 239,- per persoon te boeken bij de reisbureaus en via www.dfdsseaways.nl.

De allermooiste Vaderdag
De Vaderdag MiniCruise bestaat uit een ontspannen reis aan boord van de Queen of Scandinavia, afgewisseld met een dagje in Newcastle. Op het schip kunnen kinderen hun vader trakteren op een luxe dinerbuffet in het Seven Seas restaurant of op een culinair à-la-carte menu. Daarnaast zijn er vijf casinofiches en een bioscoop-kaartje inbegrepen. 's Morgens is het genieten van een Engels ontbijt in het Blue Riband Restaurant òf wordt het ontbijt op bed geserveerd...

Overnachten in een luxe Commodorehut
Bij de Vaderdag MiniCruise is de overtocht in een Commodorehut met douche en toilet inbegrepen. Deze ruime buitenhutten zijn gelegen op de hoogste dekken en bieden een prachtig uitzicht. Naast de badkamer met extra toiletartikelen, zijn deze hutten voorzien van een minibar met inhoud.

Winkels en auto's
Newcastle, de grootste winkelstad van Noord-Engeland kenmerkt zich door brede, ruime straten en is gemakkelijk te belopen. Vaders die van auto's en andere voertuigen houden kunnen een bezoek brengen aan het Newburn Hall Motor Museum waar auto's en motoren uit de periode 1919-1930 tentoongesteld worden.

De VaderdagMiniCruise is te boeken vanaf ¤ 239,- via 0255 54 66 66 of surf naar www.dfdsseaways.nl

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met acht passagiersschepen marktleider van ferry-verbindingen op de Noordzee. In 1995 vervoerde DFDS Seaways 69.000 passagiers van IJmuiden naar Newcastle. De rederij heeft in 2002 de magische grens van een half miljoen overschreden en in 2003 wordt een verdere groei verwacht naar 545.000 passagiers.



Ingezonden persbericht