Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-06-2003 Persberichten district Rijn & Venen

Aanranding door dronken man

OUDEWATER Op zaterdagavond heeft de politie aan de Markt Oostzijde een 42-jarige man uit Oudewater aangehouden wegens aanranding van twee meisjes.

Rond 23.00 uur kreeg de politie een melding van een dronken man die voor overlast zou zorgen bij een mobiel toiletgebouw. Ter plaatse trof de politie de man aan en heeft hem aangesproken. De politie heeft de man vervolgens voor openbare dronkenschap aangehouden. Bij nader onderzoek bleek dat de man niet alleen voor overlast had gezorgd, maar ook twee meisjes in de leeftijd van 17 jaar onzedelijk had betast. De man is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Brandstichting

TIENHOVEN In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Nieuweweg te Tienhoven een personenauto uitgebrand. De brand is vermoedelijk aangestoken.

Omstreeks 04.15 uur kwam er een melding binnen dat er op een parkeerplaats bij een horecagelegenheid aan de Nieuweweg te Tienhoven een auto in brand stond. De politie is ter plaatse gegaan. Naast de auto is ook een prullenbak volledig uitgebrand. De brandweer heeft de brand geblust. De politie vermoed dat het om brandstichting gaat en heeft de zaak in onderzoek.

Baldadige jeugd

BREUKELEN Zondagochtend omstreeks half drie heeft de politie een vijftal jongeren aangehouden wegens diefstal van tuinstoelen.

De politie zag in de hal van een flatgebouw aan de Schepersweg een aantal jongeren in de leeftijd van 14 tot 16 jaar staan. Bij het zien van de politie namen zij de benen. De politie heeft de jongeren ingehaald en aangehouden. De tuinstoelen uit de omgeving zijn teruggebracht en de jongeren zijn overgebracht naar het bureau, alwaar zij zijn voorgeleid.