Tom Coronel

Nog 14 dagen tot de volgende race van Tom Coronel: 29 Juni 2003 ETCC Donington. 15 Juni 2003 16:00: Finish

Team Orange Spyker heeft haar doel voor dit jaar bereikt: De 24 uurs race van le Mans uitrijden. Na alle problemen met de versnellingsbak in de nachtelijke uren leek het er niet op dat het team al in haar tweede jaar de finishvlag zou gaan zien. Het dappere team bleef echter strijden en door niet op te geven kon Hans Hugenholtz om 16:00 de Spyker C8 Double 12R over de eindstreep rijden.

Team Orange Spyker heeft uiteindelijk de 30e plaats gehaald en een tiende plaats in de GT klasse. De race werd vanaf het begin al gedomineerd door de Bentley van Kristensen / Capello / Smith, gevolgd door de tweede auto van Brabham / Herbert / Blundell.
---

15 Juni 2003 15:00: Tom Coronel neemt over

Tom Coronel heeft het stuur overgenomen van Hans Hugenholtz. Tom zal een enkele stint rijden waarna Hans Hugenholtz het karwei afmag maken en - ijs en weder dienende - de auto over de finish mag rijden. Hugenholtz meldde geen noemenswaardige problemen. "Het ging nu een stuk beter. Gisteren reed ik in die hitte met een defect koelpak, dat was echt een ramp. Vandaag heb ik geen koelpak gedragen en alles was in orde", aldus Hugenholtz.

Nogmaals probleemloze pitstop voor Team Orange Spyker
---

15 Juni 2003 13:30: Norman Simon geeft over aan Hans Hugenholtz

Norman Simon is zojuist uit de Spyker gestapt en heeft het stuur overgegeven aan Hans Hugenholtz. De Duitser heeft er een dubbele stint opzittenen vanwege de hitte in de auto zal Hugenholtz een enkele stint rijden. Vervolgens zal Tom Coronel het van de Gentleman racer overnemen om de race uit te rijden. Voor Norman Simon zit de race er dus op. "Het was weer ongelofelijk heet in de auto. Met name de pedalen. Gelukkig had ik twee safetycar periodes waardoor ik mijn voeten kon ontzien. Ik heb met mijn linkervoet gas gegeven om mijn rechter enigszins te sparen", aldus Norman.