Politie Zeeland



O-4072-2003 EENZIJDIG ONGEVAL

Zaterdagmiddag rond 17.50 uur vond er op de Provincialeweg in Sint Maartensdijk een eenzijdig ongeval plaats.
Een 22-jarige motorrijder uit Breda reed over de Provincialeweg komende uit de richting van Sint Maartensdijk.
Toen hij, net na een bocht, een personenauto in wilde halen raakte hij in de linkerberm, reed een bord uit de grond en botste tegen de zijkant van een in de sloot gelegen dam.
Hierdoor sloegen de 22-jarige man en zijn motor over de kop en vlogen de dam over. Beiden kwamen achter de dam in de sloot terecht.
De motorfiets raakte geheel vernield. De bestuurder werd voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.
In het ziekenhuis bleek dat de man geen letsel had. Hij mocht dezelfde avond het ziekenhuis verlaten.


O-4073-2003 GRAFFITI

Tussen zaterdagavond 20.30 uur en zondagochtend 10.30 uur werd het clubhuis van een sportvereniging aan het Geldeloozepad in Goes bespoten met graffiti.
Ook een schuur, een tafel, windschermen en een bankje die bij het clubhuis stonden werden bespoten. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-4074-2003 VERNIELING SCOOTER

Tussen zaterdagmiddag 17.30 uur en zondagochtend 10.30 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een scooter die aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen stond.
De buddyseat en de elektrische bedrading van de (brom)scooter werden vernield. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-4075-2003 DIEFSTAL UIT HORECAGELEGENHEID

Tussen zaterdagavond 22.00 uur en zondagochtend 09.30 uur is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Axelsestraat in Terneuzen.
In de horecagelegenheid werd een gokkast opengebroken. Uit de gokkast werden enkele honderden euro's weggenomen.
Er is sprake van insluiping.


Z-4076-2003 VERNIELING

Zondagochtend rond 08.45 uur zijn een 27-jarige man uit Terneuzen en een 32-jarige man uit Zwijndrecht aan de Binnenvaartweg in Terneuzen aangehouden wegens vernieling.
De mannen hadden de trossen van een boot (die lag afgemeerd aan de remming bij de Binnenvaartsluis) losgemaakt, zodat de boot stuurloos in de haven ronddreef.
De goederen die op de boot lagen hadden ze overboord gegooid.
De boot werd door andere schippers terug vast gelegd. Ook visten zij verschillende goederen die van de boot afgegooid waren uit het water.
Tegen de twee mannen werd proces-verbaal opgemaakt.






Politie Zeeland