Politie Zeeland



O-4090-2003 AANRIJDING IN SINT PHILIPSLAND

Zaterdagmiddag rond 15.20 uur vond er op de kruising Zuidweg, Oude Rijksweg in Sint Philipsland een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 64-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Tholen reed over de Zuidweg komende uit de richting van Anna Jacobapolder.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 16-jarige bromfietser uit de gemeente Tholen.
Hij reed over het fietspad wat evenwijdig ligt aan de Oude Rijksweg. De jongen werd met twee gebroken polsen overgebracht naar het ziekenhuis.


O-4091-2003 AANRIJDING IN KAPELLE

Zaterdagmiddag rond 15.35 uur vond er op de Nieuwe Kerkstraat in Kapelle een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor.
De 29-jarige bestuurster van de personenauto uit Kapelle reed over de Nieuwe Kerkstraat komende uit de richting van de Biezelingseweg.
Op de T-kruising op genoemde weg verleende ze geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 38-jarige bestuurder van de motor uit Kapelle.
De motorrijder werd met lichte verwondingen aan zijn enkel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Z-4092-2003 AANHOUDING NA BEDREIGING

Zaterdagmiddag rond 16.00 uur is een 15-jarige jongen uit Den Haag aan het Minister Lelyplein in Sluiskil aangehouden wegens bedreiging.
De jongen had rond 15.45 uur, op de kermis te Sluiskil, een 31-jarige vrouw uit Terneuzen bedreigd. De jongen werd door agenten op het Minister Lelyplein aangetroffen met een honkbalknuppel in zijn handen.
De knuppel werd in beslag genomen. De jongen werd doorverwezen naar bureau HALT.


O-4093-2003 DIEFSTAL PORTEMONNEE

Zaterdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.00 uur is uit een kluisje in een zwembad in Goes een portemonnee weggenomen.
Een 66-jarige man uit Goirle had zijn portemonnee opgeborgen in een kluisje en deze op slot gedaan.
Tijdens het zwemmen is de man zijn kluissleuteltje waarschijnlijk verloren. Toen hij bij het kluisje terug kwam ontdekte hij dat zijn portemonnee, met daarin waardepapieren en enkele tientallen euro's, uit het kluisje waren weggenomen.


W-4094-2003 RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS

Zondagmiddag rond 14.05 uur is een 36-jarige automobilist uit Middelburg aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs.
Bij een routinecontrole bleek dat de man in een auto reed terwijl zijn rijbewijs een jaar geleden was ingenomen. Ook gaf hij bij de controle een valse naam op. Hij kreeg voor beide zaken een proces-verbaal.






Politie Zeeland