Politie Zeeland



O-4095-2003 DIEFSTAL UIT WONING

Zaterdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Cypressenlaan in Kamperland.
Uit de woning werd communicatieapparatuur met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Er is sprake van insluiping.


O-4096-2003 TAXICHAUFFEUR BESTOLEN

In de nacht van zaterdag op zondag is een 44-jarige taxichauffeur uit Bergen op Zoom op de Paardeweg in Goes bestolen van zijn geld.
In Bergen op Zoom stapte een onbekend gebleven man in de taxi die naar Goes wilde. Aan het eind van de rit, op de Paardeweg in Goes, werd het portier aan de bestuurderszijde van de taxi geopend door een tweede onbekend gebleven man. Deze pakte enkele honderden euro's uit de portemonnee van de taxichauffeur en gaf hem een klap op het hoofd. Hierna gingen de twee mannen (de eerste man uit de taxi en de tweede man) ervandoor.


Z-4097-2003 MISHANDELING

In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.30 uur is een 24-jarige man uit Terneuzen aan de Nieuwstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens mishandeling van een ambtenaar.
Toen de man met een bebloede hals een cafe aan de Nieuwstraat uit kwam lopen vroegen agenten hem wat er gebeurd was. Hierop sloeg de man, zonder enige aanleiding, een van de agenten in het gezicht. Hierop werd hij aangehouden.
Bij fouillering bleek dat de man ongeveer 3 gram softdrugs bij zich had. De drugs werd in beslag genomen. De man kreeg een proces-verbaal voor de mishandeling en het in bezit hebben van de drugs.
Hoe de man aan de verwondingen in zijn hals kwam is nog onbekend.


W-4098-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Zondagmiddag tussen 16.30 uur en 17.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Vrouwenpolderseweg in Vrouwenpolder.
Uit de auto werd een portemonnee met daarin waardepapieren en enkele tientallen euro's weggenomen.
De auto werd opengebroken; de schade bedraagt enkele duizenden euro's.


W-4099-2003 WINKELDIEFSTAL

Zondagmiddag rond 15.45 uur is een 18-jarige man uit Vlissingen in de Albert Heijn aan de Gildeweg in zijn woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had drank en etenswaren met een totale waarde van enkele euro's weggenomen.
Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.