Ingezonden persbericht

Buena Vista Home Entertainment kiest Bookmark als interactief marketingbureau

Naarden, 16 juni 2003, Het interactieve marketingbureau Bookmark uit Naarden heeft Buena Vista Home Entertainment (Benelux) als nieuwe klant geworven. Buena Vista Home Entertainment is de video en DVD tak van de Walt Disney Company. BVHE verkoopt ondermeer titels van succesvolle filmlabels als Walt Disney, Touchstone en Hollywood Pictures op VHS en DVD.

In nauwe samenwerking met het reclamebureau van BVHE, TBK Reclamebureau, is Bookmark verantwoordelijk voor de opzet van een aantal grootscheepse consumentenacties die dit najaar hun beslag gaan krijgen in de Benelux. Bookmark verzorgt daarbij tevens de uitvoering op het gebied van ondermeer internet, fulfilment en consumentenservice.

Jürgen Lievens, Sr. Brand Manager BVHE Benelux: "Consumenten worden steeds veeleisender waarbij voor een organisatie als Buena Vista Home Entertainment zaken als multi channel marketing en loyaliteit een rol gaan spelen. We hebben op deze gebieden in Bookmark de perfecte partner gevonden. Op basis van hun ervaring in de entertainmentbranche gaan we dit najaar op een professionele manier een aantal vernieuwende activiteiten in de markt zetten."

45be825.gif

NOOT AAN DE REDACTIE

Bookmark (www.bookmark.nl) adviseert en assisteert bedrijven bij de organisatie, implementatie en integratie van interactieve marketing strategieën. Kernbegrippen hierbij zijn direct marketing, nieuwe media en loyaliteitsprogramma's. Bookmark werkt voor diverse vooraanstaande bedrijven zoals Brabantia, Center Parcs, Disney, Esselte, Grolsch, Philips, Tele Atlas, TPG, Van der Meulen Meesterbakkers en Videoland, en is in zes jaar tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende interactieve marketingadviesbureaus in Nederland.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:

Bookmark

Martien Verdeuzeldonk

Commercial Director

e-mail: m.verdeuzeldonk@bookmark.nl

telefoon: 035 - 672 10 00