Ingezonden persbericht

Weekendjeweg.nl eerste reisorganisatie met SMS-bevestiging

AMSTELVEEN, 20030616 -- Vanaf maandag 16 juni 2003 is het voor klanten van Weekendjeweg.nl mogelijk om hun reserveringsbevestiging per SMS te ontvangen. Weekendjeweg.nl, marktleider in Nederland in korte vakanties, is de eerste reisorganisatie in Nederland die deze service biedt.

Weekendjeweg.nl loopt al enige jaren voorop in de reisbranche op het gebied van techniek en service. Zo kunnen klanten al sinds 1999 real-time via de website boeken en maakt zij gebruik van een web-enabled call-centre. Tevens kunnen klanten ervoor kiezen de reserveringsbevestiging per post of e-mail toegestuurd te krijgen. Bij boekingen via internet geven klanten aan welke voorkeur zij hebben. De toegepaste software is ontwikkeld door HIDS.

Weekendjeweg.nl is van mening dat haar klanten zoveel mogelijk instrumenten aangereikt moeten krijgen, om vervolgens zelf te bepalen in welke hoedanigheid ze hier gebruik van willen maken. Om haar klanten een nog veelzijdiger aanbod te kunnen bieden, heeft Weekendjeweg.nl "BEVESTIGING PER SMS" in het leven geroepen.

Weekendjeweg.nl is onderdeel van Bookit, de grootste aanbieder van korte en voordelige vakanties in Europa.



Ingezonden persbericht