Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

G-LOG BREIDT FUNCTIONALITEIT EN PLATFORMONDERSTEUNING UIT

G-LOG Annonceert de Beschikbaarheid van GC3 4.0

Rotterdam 17 juni 2003 - G-Log® introduceert vandaag Global Command and Control CenterTM (GC3TM) versie 4.0. Deze nieuwe versie bevat een uitgebreidere platformondersteuning, geoptimaliseerde grafische interfaces en geeft een beter overzicht van de supply chain. G-Log is leverancier van mondiale logistiek- en transportsoftware.

Gebruikers van GC3 4.0 profiteren van:

* Uitgebreidere platformondersteuning - waaronder ondersteuning van AIX, IBM's UNIX besturingssysteem, en Oracle versie 9i en 9i v2, met volledige XML databasefunctionaliteit met zelfoptimaliserende en self-management mogelijkheden.

* Geoptimaliseerde grafische interfaces -dankzij grafische optimalisatieviews worden de presentatiemogelijkheden verbeterd met de mogelijkheid verzendingen te tonen, toe te voegen en te volgen, en acties te initiëren vanaf het kaartscherm.

* Beter overzicht van de supply chain -Er wordt on-line een overzicht geboden van de wereldwijde inventaris over het gehele netwerk, dankzij toevoeging van inventaris-tracking; in pakhuizen en distributiecentra, maar ook van de inventaris in transit.

Chris van der Harst, managing director EMEA van G-Log zegt over de uitgebreide functionaliteit: "Het voortdurend ontwikkelende karakter van de logistieke industrie vereist dat softwareleveranciers up-to-date blijven met zowel technologische veranderingen als nieuwe functionele eisen. GC3's unieke architectuur maakt het ons mogelijk aan deze klanteisen tegemoet te komen binnen de door hun gestelde krappe tijdschema's."

DuPont, Exel, Family Dollar, Tesco en Toll Group zijn enkele van G-Log's blue-chip klanten die van de voordelen van GC3 profiteren. Deze voordelen zijn onder meer: lagere vrachtkosten, kortere logistieke life cycles, een lagere total cost of ownership, verbeterde dienstverlening aan de klant, en een enkelvoudig platform voor toekomstige uitbreiding.

"G-Log blijft ernaar streven de meest vooraanstaande leverancier van software te zijn voor de logistiek- en transportindustrie. Ons streven wordt ondersteund door best practices en het toekomstdenken van onze klanten", concludeert van der Harst.

GC3 versie 4.0 is per direct beschikbaar via G-LOG.


-einde-

G-LOG
G-Log is leverancier van web-native transportmanagementsystemen voor internationaal opererende bedrijven en logistieke dienstverleners. GC3®, G-Log's uitgebreide web-native logistieke platform, levert een volledige oplossing voor het beheer van complexe logistieke stromen, die verschillende landen, verscheidene goederenketens en vele vervoersmodaliteiten omspannen. Bedrijven kunnen daardoor de manier waarop zij hun logistieke zaken managen optimaliseren. Tot de klanten van G-Log behoren, DuPont, Exel, Family Dollar Stores, Giant Eagle, Tesco, and USCO Logistics.

G-Log is opgericht in 1999 en heeft ruim 170 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor van G-Log is gevestigd in Shelton, CT, en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Guildford, Surrey, UK. G-Log heeft kantoren verspreid over de Verenigde Staten en Europa.