Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

(BR>

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top

Datum: 18 juni 2003

P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


18 juni 2003


Vaassen- Diefstal uit auto

Een 21- jarige man uit Vaassen deed dinsdag 17 juni aangifte van diefstal uit zijn auto, welke stond geparkeerd aan de Boxhofstede in Vaassen. De diefstal moet zijn gepleegd tussen 16 juni 20.15 uur en 17 juni 08.15 uur. De daders hebben eens slot geforceerd en hebben vervolgens de volgende goederen uit de auto ontvreemd: een radio/cd- speler en 2 Subwoofers. Het totale schadebedrag is onbekend.

Vaassen- Diefstal uit auto
Op dinsdag 17 juni deed een 21- jarige man uit Vaassen aangifte van diefstal uit zijn auto. De auto stond geparkeerd aan De Oldehofstede in Vaassen. De diefstal moet zijn gepleegd tussen 16 juni 23.30 uur en 17 juni 13.00 uur. De daders hadden het slot geforceerd. Uit de auto hebben zij een platenkoffer met 80 platen, een cd- wisselaar, een versterker en een cd- map ontvreemd. Het totale schadebedrag is onbekend.

Epe- Diefstal sierraden
Een 52- jarige vrouw uit Epe deed dinsdag 17 juni aangifte van diefstal van haar sierraden. De diefstal is gepleegd tussen zondag 15 juni 8.30 uur en maandag 16 juni 21.00 uur. De daders zijn waarschijnlijk het huis aan de Bosbesstraat binnen geslopen en hebben vervolgens een gouden ring en 5 herenhorloges ontvreemd. Het totale schadebedrag is onbekend.


Wezep- Diefstal uit sportcomplex
Op dinsdag 17 juni deed een 31- jarige vrouw uit Wezep aangifte van diefstal in een sportcomplex aan de Heikamp in Wezep. De diefstal moet zijn gepleegd tussen maandag 16 juni 23.30 uur en dinsdag 17 juni 06.50 uur. De daders zijn binnen gekomen door een deur te forceren. In de kleedkamer van het complex zijn vernielingen aangericht en de daders hebben ook een paar flessen drank en wat snoep meegenomen. Het totale schadebedrag is onbekend.

Wezep- Diefstal uit bedrijf
In de nacht van 16 op 17 juni zijn er in 2 bedrijven aan het Meidoornplein in Wezep ingebroken. Waarschijnlijk zijn alle twee de inbraken door dezelfde daders gepleegd. Bij een van de bedrijven zijn de glazen toegangsdeuren vernield. Uit beide bedrijven is voor zover bekend niks ontvreemd.




Putten - Diefstal buitenboordmotor
Op 17 juni deed een 68 jarige man uit Putten aangifte van diefstal. Maandag 16 juni had de man de buitenboordmotor nog aan de boot zien hangen dinsdagochtend was de motor verdwenen. Boot met aangekoppelde buitenboordmotor stonden op een oude aanhangwagen achter een hoog hekwerk aan de Nijkerkerstraat. Totale schade is niet bekend.


Putten - Diefstal uit bedrijf

In de nacht van 16 op 17 juni is er ingebroken bij een bedrijf aan de Voorthuizerstraat in Putten. Het glas is uit de voordeur verwijderd en het slot van de kelderdeur is geforceerd. Weggenomen zijn twee kassalade met wisselgeld. De totale schade is nog niet bekend.


Nunspeet - Verkeersongeval

Op 17 juni reed een 43 jarige vrouw uit Hulshorst in haar auto over de Oudeweg komen de uit richting Harderwijk. De vrouw sloeg linksaf en zag hierbij een tegemoetkomende 57 jarige vrouw uit Hulshorst op haar bromfiets over uit hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de vrouw op de bromfiets met de ambulance naar een ziekenhuis is gebracht Wat de vrouw precies mankeert is niet bekend.









038-375 10 50 ---- --