Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Als enige bedrijf drie jaar achter elkaar op Intermediair ranglijst

NEDSTAT OPNIEUW BIJ TOP-20 MEEST INNOVATIEVE ICT-BEDRIJVEN

Diemen, 19 juni 2003 - Nedstat is als enige voor het derde opeenvolgende jaar genoteerd in de top-20 van de meest innovatieve ICT-bedrijven. In de gisteren door Intermediair gepubliceerde lijst staat Nedstat op de twaalfde plaats.

Volgens Intermediair is Nedstat de enige Nederlandse onderneming die tijdens de internethype in het centrum van de aandacht stond en nog altijd bestaat. Uit het juryrapport: "De onderneming heeft op tijd ingezien wanneer het de koers moest omgooien, of het nu ging om een focus op consumenten of bedrijven, of het vervangen van het management door meer ervaren bestuurders."

"Wij zijn reuze trots dat een kwaliteitsuitgave als Intermediar onze onderneming al drie jaar positief beoordeelt op de onderdelen Visie, Winst en Uniek. Het geeft aan dat Nedstat er in slaagt een duidelijk produkt te leveren waar de markt behoefte aan heeft." , aldus Michael Kinsbergen, algemeen directeur van Nedstat.

De Intermediair top-20 is samengesteld door een deskundige jury die bedrijven hebben beoordeeld waar technologie en internet een grote rol spelen. Voor de onderdelen Visie, Winst en Uniek werden cijfers gegeven. De totaalscore is het gemiddelde van deze drie cijfers en bepaalt de uiteindelijke plaats op de ranglijst.

Zie voor het gehele artikel www.intermediair.nl

Over Nedstat

Nedstat is leverancier van diensten en producten voor het meten, rapporteren en analyseren van websitebezoek. Deze stellen u in staat het rendement van uw online communicatie en business te optimaliseren. Nedstat is in 1996 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler. Nedstat telt 85 medewerkers in Nederland, Belgik, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.