Politie Zeeland


Z-4199-2003 BOETE

Een 39-jarige automobilist uit Terneuzen werd donderdag omstreeks 04.00 uur op de Guido Gezellestraat in zijn woonplaats aangehouden wegens het in bezit hebben van een meter lange houten stok.
Hij werd aangehouden ter zake overtreding van de Wet Wapens en Munitie en overgebracht naar het bureau. Daar kreeg hij na de voorgeleiding een boete van E 70.
Na verhoor werd hij heengezonden.

Z-4200-2003 WINKELDIEFSTAL

Donderdag omstreeks 15.00 uur is een 62-jarige vrouw uit Maldegem (B) in een winkel in de Kapellestraat te Sluis wegens winkeldiefstal aangehouden.
De vrouw had een flesje nagellak ter waarde van E 3.25 meegenomen zonder deze te betalen.

O-4201-2003 DIEFSTAL UIT AUTO'S

Vandaag werd er tussen 12.30 uur en 15.00 uur in twee Duitse auto's geparkeerd op de (duik)parkeerplaats aan de Weg vd Buitenlandse Pers te Ouwerkerk ingebroken.
Uit de auto's werd oa kleding, portemonnee, rijbewijs, identiteitskaart, 2 mobiele telefoons, duikuitrusting, fotoapparatuur, 3 duikhorloges en sieraden weggenomen.
De toegang tot de auto's werd geforceerd, het schadebedrag is onbekend.

W-4202-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Binnendijk te Nieuw en Sint Joosland werd donderdag rond 18.00 uur een
46-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man had 2,2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur uitgereikt.

O-4203-2003 AANRIJDING KERKWERVE

Twee auto's raakte donderdag rond 16.15 uur bij een kop/staart aanrijding op de Provincialeweg te Kerkwerve beschadigd.
Een 50-jarige man uit Duitsland reed vanuit de richting Serooskerke over de Provincialeweg in de richting van Zierikzee. Hij remde af en gaf richting aan naar links om een perceel op te rijden. Een 57-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal reed achter de man en bemerkte te laat dat er geremd werd en reed vol op de Duitser in. Hierdoor raakte haar voertuig geheel vernield en moest worden weggesleept, de auto van de Duitser raakte aan de achterzijde gedeukt. Er raakte niemand gewond.