Politie Gelderland-Midden

Ede, kleuter (4) gewond na aanrijding, bestuurder rijdt door Publicatiedatum: 20-06-2003

Een 4-jarig jongetje is donderdagmiddag licht gewond geraakt nadat hij op de Laan der Verenigde Naties in zijn woonplaats door een onbekend gebleven automobilist zou zijn aangereden. De kleuter had daarbij een hoofdwond opgelopen en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Het slachtoffertje zou al rijdend op zijn fiets zijn aangereden door een klein model auto, zwart van kleur. De bestuurder zou na de aanrijding zijn doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De aanrijding moet gebeurd zijn omstreeks kwart over vier nabij de twee rotonde richting Prof. Oudpark. Het slachtoffertje is inmiddels weer thuis. De moeder van het jongetje deed aangifte. De politie is op zoek naar getuigen. Men kan terecht met informatie op het politiebureau aan de Breelaan of bellen met 0900-8844 (locaal tarief).

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Ede, Halt voor jeugdige winkeldievegges
Publicatiedatum: 20-06-2003

Twee jeugdige verdachten van winkeldiefstal zullen dit feit moeten bekopen met een alternatieve straf. Het tweetal, twee meisjes van 10 jaar uit Ede, was donderdagmiddag rond een uur betrapt bij het stelen van snoepgoed vanuit een winkel aan de Lindenhorst in hun woonplaats en werden aan de politie overgedragen. De jeugdige winkeldievegges wacht een alternatieve straf en zijn later aan hun ouders overgedragen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Nijkerk, fietser (70) licht gewond bij aanrijding Publicatiedatum: 20-06-2003

Bij een verkeersongeval op de Torenstraat, op de kruising met de Kolkstraat in Nijkerk, is donderdagochtend een 70-jarige vrouw uit Nijkerk gewond geraakt. Het slachtoffer reed rond elf uur op haar fiets over de Torenstraat en zou op de kruising geen voorrang hebben verleend aan een haar van rechts over de Kolkstraat naderende bestelauto, bestuurd door een 24-jarige man uit Cuijk. De vrouw liep door de aanrijding enkele schaafwonden aan armen en benen op maar behoefde niet in het ziekenhuis te worden opgenomen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---