Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-06-2003 Persberichten district Lekstroom, 10.05 uur

Overval

HOUTEN- Donderdag vond een overval plaats op een winkel.

Rond 18.30 uur wilden medewerkers van een winkel aan de Spoorhaag de winkel afsluiten en verlaten via de achteruitgang. Op het moment dat ze de winkel wilden verlaten, kwam er een man met een mes aanlopen, die sommeerde de medewerkers terug naar binnen te gaan en naar de kluis te lopen. Daarna is de overvaller weer via de achteruitgang verdwenen met een onbekend geldbedrag.

Het signalement van de man is als volgt: blanke huidskleur, fors gezet postuur, 1.70m lang, jeugdige stem van rond de 16 jaar oud. De man droeg een driekwart lange donkere jas en een zwarte broek. De politie zoekt getuigen van de overval en roept hen op zich te melden bij de politie, district Lekstroom op telnr.: 0900-8844.

Aanrijding

IJSSELSTEIN- Donderdag vond op de Lage Dijk Zuid een aanrijding plaats. Een scooterrijder (verdere gegevens onbekend) kwam rond 16.50 uur uit de richting van de Lekdijk en reed in de richting van IJsselstein. Uit tegenover gestelde richting kwam een 31-jarige automobilist. Ten hoogte van het bruggetje kwamen beiden met elkaar in botsing. Waarschijnlijk zagen ze elkaar niet. De scooterrijder is met een gebroken been vervoerd naar het ziekenhuis.