Gemeente Weert

04-06-2003

Afzettingen Suffolkweg in juni

In opdracht van ProRail Nieuwbouw Projecten Zuid wordt de huidige onderdoorgang ter hoogte van de Suffolkweg te Weert uitgebreid met een fiets- en voetgangerstunnel. De werkzaamheden die gepland staan voor week 23 t/m week 25 hebben een gedeeltelijke dan wel gehele afzetting van de Suffolkweg tot gevolg.

Van 2 juni tot en met 19 juni is de Suffolkweg gedeeltelijk afgesloten door middel van een Verkeer Regel Installatie (stoplichten.) Gedurende deze gedeeltelijke afzetting worden de prefab betonelementen ten behoeve van de bouw van de onderdoorgang geplaatst. Tevens worden hulpconstructies, snijmessen en vijzelapparatuur aangebracht.

Gehele wegafzetting en omleiding
Van 20 juni 07.00 uur tot 23 juni 16.00 uur is de Suffolkweg afgesloten voor alle verkeer. Omleidingsroutes worden tijdig aangegeven. Het fiets-/voetgangerspad langs de spoorbrug over de Zuid-Willemsvaart wordt eveneens afgesloten en zal naar verwachting dinsdag 24 juni weer beschikbaar zijn. Gedurende de afzetting worden de twee voorgebouwde tunneldelen de spoorbaan ingetrokken.

Omleidingsplan
Het omleidingsplan ligt ter inzage in het Infocentrum in de hal van het stadhuis. Voor vragen over de omleidingen kunt u contact opnemen met het Infocentrum, tel. (0495) 575 300.