NED. CULTURELE SPORTBOND

Internationale Nacht Strand Wandeling

Internationale Nachtstrandwandeling 21/22 juni 2003. Tijdens de kortste dag van 2003, van 21 op 22 juni, klinkt om 24.00 uur precies de scheepsklok als start van de Internationale Nachtstrandwandeling van Hoek van Holland naar Scheveningen. Duizenden deelnemers uit binnen- en buitenland wandelen dan langs de vloedlijn op weg naar een felbegeerde herinnering, of misschien nog meer, naar een schitterende zonsopkomst op de vroege zondagochtend als de contouren van de finish
-de Scheveningse haven- in zicht is.
Maar ook onderweg worden de deelnemers verzorgd. Soep, koffie en thee worden door de honderden begeleiders verstrekt aan de lopers over het strand. Begeleiders die overigens al maanden in touw zijn om de 28e editie van de Nachtstrandwandeling tot een succes te maken! Zelfs voor vervoer aan de finish is, indien gewenst, gezorgd! Kortom, de Internationale Nachtstrandwandeling is een uniek evenement waar je minstens een keer in je leven aan meegedaan moet hebben! Wie belangstelling heeft voor de 17 kilometer lange tocht kan contact op nemen met de Stichting Ruim Baan in Rotterdam. Telefoon: 010 432 8004!
Zie ook: www.ruimbaan.net (Kijk onder: 'Wat we doen' en 'NSW') Tot ziens bij dit middennachtspectakel in Hoek van Holland!


04 apr 03 17:43