Ingezonden persbericht


Woerden, 20 juni 2003 -

/ / / / PERSBERICHT / / / /

Kado Express nu ook in Utrecht

Kado Express, on-line leverancier van cadeauartikelen voor bedrijven en particulieren, bezorgt nu naast Woerden ook in Utrecht dezelfde dag. Het bedrijf startte vorige maand in Woerden en verkoopt via internet en een gratis telefoonnummer leuke cadeau's.

Bestellingen in Nederland worden de volgende dag bezorgd door de TPG. In Woerden en in Utrecht bezorgt het bedrijf binnen een paar uur de bestellingen. Ze maakt hierbij gebruikt van een bestelwagen met een voorraad ingepakte cadeau's. De chauffeurs krijgen via een GPRS ontvanger de bestelling binnen en kunnen het kado direct bezorgen. Deze snelle service kost niets extra, de prijzen zijn altijd inclusief btw en bezorgkosten.

Het succes van het bedrijf is volgens ondernemer Martin van Esschoten te danken aan de duidelijke prijsinformatie, de snelle service en de bereikbaarheid per telefoon. "Doordat we snel leveren, kan men altijd iemand verrassen of bedanken. We doen onze eigen promotie en komen bij bedrijven langs voor tekst en uitleg. Hierdoor herkent men ons en is men ook niet huiverig om via het internet of telefoon te bestellen."

Voor iedere gelegenheid heeft het bedrijf een cadeau. Zowel voor een verjaardag, een bedankje of een geboorte. Het aanbod rouleert wekelijks zodat klanten steeds de mogelijkheid hebben een andere verrassing te geven. Bestellen kan via www.kado-express.com of het gratis telefoonnummer 0800-KADO-EXPRESS, ofwel 0800 5236 3977377.

/ / / / EINDE PERSBERICHT / / / /

Contactpersoon voor persberichten en/of beeldmateriaal: Martin van Esschoten (algemeen directeur / kado-adviseur)

Telefoon 0348 467998
Fax 0348 467951
Mobiel 06 454 66196 (bereikbaar tot 22:00 uur)
Mail: mve@kado-express.com

Correspondentieadres: Kantoor:
Kado Express Kado Express
Postbus 130 Boerendijk 16
3440 AC Woerden 3442 AH Woerden


---- --