Politie Zeeland



O-4291-2003 AUTO BEKRAST

In de Jacob Catsstraat in Goes werd in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto bekrast.
Het schadebedrag is onbekend.


W-4292-2003 DIEFSTAL RUGZAK

Zondag tussen 18.00 en 18.30 werd van een buggy die op een terras aan het Bellamypark stond, een rugzak gestolen.
In de rugzak zat fotoapparatuur en kleding met onbekende waarde.


W-4293-2003 TAS GESTOLEN IN ZWEMBAD

In het zwembad in Stuvesande in Terneuzen werd zondag omstreeks 17.30 uur een tas gestolen.
De eigenares had de tas laten hangen, toen zij even later haar tas wilde halen, bleek deze verdwenen te zijn. Een, tot dusver, onbekende man had haar tas aangetroffen en deze aan twee personen meegegeven om af te geven bij de receptie. Dit werd echter niet gedaan.
De politie wil graag in contact komen met deze onbekende man en verzoekt hem zich te melden op het politiebureau.

Z-4294-2003 VECHTPARIJ IN CADZAND
Op de Boulevard de Wielingen in Cadzand ontstond zondag omstreeks 03.10 uur, naar aanleiding van een meningsverschil, een opstootje waar even later een vechtpartij uit voortvloeide.
Hierbij kreeg en van de agenten glas in het gezicht en werden enkele betrokkenen geslagen en gestompt. De voorruit van de politiewagen raakte beschadigd. In totaal werden drie personen van 18, 19 en 24 jaar, allen uit de gemeente Sluis, aangehouden. Zij werden na verhoor weer in vrijheid gesteld.


O-4295-2003 BROMFIETSER GEWOND

Op de Zandweg in Kerkwerve raakte zondag om 18.15 uur een 17-jarige bromfietser uit Zierikzee gewond.
Hij reed aan de rechterzijde van de Zandweg over de fietsstrook in de richting van Kerkwerve, toen hem uit tegenovergesteld richting een personenauto tegemoet kwam. Deze kwam in een flauwe bocht recht op hem af en om een aanrijding te voorkomen moest hij uitwijken. Daardoor kwam hij via de berm ten val op een dam en liep diverse schaafwonden op, terwijl zijn bromfiets beschadigd raakte. De onbekende automobilist is doorgereden.


W-4296-2003 VROUW GESLAGEN IN VLISSINGEN

In haar woning in de Hercules Segherslaan in Vlissingen werd zondag tussen 18.30 en 18.45 uur een 21-jarige vrouw door een bekende enkele keren in het gezicht geslagen.
De oorzaak ligt in de relatiesfeer.