Blue Fox Enterprises N.V.


---


Dordrecht, 23 juni 2003

BLUE FOX VERKLEINT HOLDINGORGANISATIE

Begin dit jaar heeft Blue Fox aangekondigd zich voortaan uitsluitend te gaan richten op CAD/CAM-activiteiten. De niet-CAD/CAM activiteiten zullen worden verkocht. Daarmee zal de omvang van de organisatie afnemen, terwijl de kwaliteit van de omzet aanmerkelijk zal toenemen. Door de kleinere omvang van de organisatie zal ook de holdingorganisatie minder groot hoeven te zijn. CFO M. Kuperus zal in verband met een herschikking van taken op holdingniveau Blue Fox over enkele maanden in goed overleg verlaten.

Toelichting
In 2002 zorgden de CAD/CAM kernactiviteiten voor ongeveer de helft van de omzet en nagenoeg de volledige winst. De niet-kernactiviteiten zorgden per saldo voor ongeveer een break-even resultaat. Blue Fox voert momenteel besprekingen met diverse partijen over de verkoop van de niet-kernactiviteiten.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox Enterprises N.V. is een CAD/CAM-leverancier. Blue Fox levert CAD/CAM/ERP-oplossingen voor de internationale textiel- en mode-industrie. Daarnaast distribueert Blue Fox CAD/CAM-software voor engineeringtoepassingen en levert zij CAD/GIS-oplossingen ten behoeve van overheidsinstellingen. Ten slotte levert Blue Fox CAD/CAM diensten zoals detachering, werving & selectie, opleidingen, trainingen en het uitgeven van magazines.

Blue Fox is sinds 21 mei 1999 genoteerd aan de Officiële Markt van de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. en maakt sinds 1 januari 2002 deel uit van het NextEconomy segment.

Blue Fox Enterprises N.V. maakt gebruik van de diensten van twee liquiditeitsverschaffers: Amsterdams Effectenkantoor Kantoor (AEK), en SNS Securities. Door elke liquidity provider wordt minimaal tweemaal per jaar researchrapporten over Blue Fox gepubliceerd.

De liquiditeitsverschaffers van Blue Fox Enterprises N.V. zijn als volgt te bereiken: Amsterdams Effecten Kantoor (AEK), Herengracht 208-214, 1016 BS Amsterdam, tel. 020-5306300.

SNS Securities, Nieuwezijds Voorburgwal 162, P.O. Box 235, 1000 AE Amsterdam, tel. 020-5508500.

/ / / / /



Blue Fox Enterprises N.V.