Ingezonden persbericht



MAGISCHE REIZEN IN DE AANBIEDING...
SURF NAAR WWW.PARIJS.NL
EN KLIK OP "DISNEYLAND®"

Amsterdam, 23 juni 2003

www.Parijs.nl is hét trefpunt voor stedentrips naar de Franse hoofdstad. Nieuw is de link www.parijs.nl/disney, waar met ingang van 1 juli online arrangementen geboekt kunnen worden naar droompark Disneyland® Resort Paris. Reisspecialist CitySupport heeft deze speciale site in overleg met Disney® ontwikkeld en biedt deze arrangementen aan in samenwerking met NS Travel.

Beleef de magie!
Met één klik op de Disneyland®-button op Parijs.nl begint de ontdekkingstocht door de wondere wereld van Disney®. Beleef angstige momenten in een op hol geslagen mijnwerkerstrein, vlieg een stukje mee met Dombo of ontmoet alle sterren in één keer op de dagelijkse Parade van Main Street! Overnacht in een Victoriaans paleis met sprookjesachtig uitzicht op het Kasteel van Doornroosje, of voor de echte waaghalzen: slapen in het Wild West Hotel... In Disneyland® Resort Paris is alles mogelijk. Alles is direct online te boeken op basis van eigen vervoer of per Thalys.

Naar Parijs? Eerst naar Parijs.nl!
Parijs.nl is dé informatiebron voor iedereen die een reis naar Parijs wil boeken of reeds geboekt heeft. De site biedt handige tips over o.a. topattracties, vervoer en cultuur. 'The places to be' zijn te vinden onder de button uitgaan en de button cultuur geeft informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden. Parijs.nl biedt nu spectaculaire Summercity aanbiedingen, zoals een 3-daagse reis naar de Franse hoofdstad - retour met Thalys - vanaf ¤ 153,-! Drie dagen Disney Hotel Santa Fe inclusief Thalys en toegangstickets voor het themapark zijn nu te boeken vanaf ¤ 241,- per volwassene. Voor alle Disneyarrangementen gelden speciale lage kindertarieven.

Ideale samenwerking
"De arrangementen op de Disney® pagina zijn zó aantrekkelijk en makkelijk te boeken, dat dit voor veel mensen de gelegenheid is om - met of zonder kinderen - een bezoek aan het park te brengen. We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met NS Travel. Wij verzorgen de website, NS Travel levert ons het productaanbod en handelt de boekingen af. De ontwikkeling van de website is op de voet gevolgd door Disneyland® Resort Paris en ook zij zijn content met het resultaat. Kortom: de ideale samenwerking om een droomproduct aan te bieden!" aldus Frank Klein, één van de managing partners bij CitySupport.

CitySupport is - sinds de lancering van Parijs.nl begin 2002 - dé stedentrip specialist op internet. Het concept is gebaseerd op zowel informatievoorziening als de verkoop van reizen en reisgerelateerde producten, waarbij CitySupport uitsluitend optreedt als intermediair.

Na de lancering van het inmiddels zeer succesvolle Parijs.nl eind 2002 is er iedere maand een nieuwe steden-website gepubliceerd. De bezoekersaantallen zijn door de mogelijkheid kruislings van de ene stedensite naar de andere te bewegen sterk toegenomen. CitySupport verwacht deze stijgende lijn door te zetten door het netwerk verder uit te breiden met nog meer populaire bestemmingen voor stedentrips.

Er zijn tot nu toe websites van de steden Parijs, Londen, Barcelona, Brussel, Berlijn, Praag, Kopenhagen, Oslo, Stockholm, Helsinki, Rome, Wenen, Dublin, Milaan, Madrid en Lissabon. Binnenkort volgt onder meer Boedapest.nl. Alle sites zijn gemakkelijk te bereiken via www.CitySupport.nl.



Ingezonden persbericht