Politie Zeeland



Z-4300-2003 VEEL SPULLEN WEG NA WONINGINBRAAK


Bij een woninginbraak in de Nieuwe Kerkstraat in Sluiskil werden zaterdag tussen 16.00 uur en 23.30 uur diverse goederen buitgemaakt.
Er werd geldkistje met daarin enkele honderden euro's, parfum, computer-, video-, film- en geluidsapparatuur weggenomen.
De waarde van de gestolen goederen bedraagt ruim E 2000.
De toegang tot de woning werd geforceerd.



Z-4301-2003 13-JARIGE FIETSER GEWOND NA AANRIJDING


Op de Scheldeboulevard te Terneuzen is zondag rond 19.45 uur een 13-jarige fietser uit deze plaats gewond geraakt na een aanrijding met een 34-jarige Belgische automobilist.
De jongen fietste van de rolstoelbaan tussen de trappen van de zeedijk langs de Scheldeboulevard naar beneden. Hierbij kon hij niet meer remmen, de automobilist zag de jongen te laat en kon de aanrijding niet voorkomen. De jongen reed tegen de flank van de auto, raakte met zijn hoofd de voorruit en gleed vervolgens van de motorkap af.
De 13-jarige werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

W-4302-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Zondag tussen 16.00 uur en 22.30 uur werd er in een Duitse auto geparkeerd op Hof van Tange te Middelburg ingebroken.
De 35-jarige eigenaar mist een fototas met benodigde spullen en enkele cd's, de waarde hiervan bedraagt een paar honderd euro.
De toegang tot de auto werd geforceerd.

O-4303-2003 VERNIELING WINKELRUIT

Door onbekende dader(s) is getracht in de nachtelijke uren in een winkel in de Verrenieuwstraat te Zierikzee in te breken.
Het bleef bij een poging een ruit werd enkel vernield.

O-4304-2003 AUTO GESTOLEN SNEL TERUG

Een bewoner (leeftijd onbekend) uit Yerseke meldde zondag rond 15.30 uur bij de politie dat zijn auto vanaf de Onderhoudsweg te Wemeldinge was ontvreemd.
Op weg naar de melding werd er doorgegeven dat de auto terecht was.
De eigenaar was vergeten zijn voertuig goed op de handrem te zetten, deze was gaan rollen en zo achteruit een diepe sloot in gereden.





Politie Zeeland