Een creatieve zomer met 'Creative Summer' producten van Corel

Zes nieuwe en vernieuwde grafische producten met een lagere prijs

Maarssen, 23 juni 2003 - Corel komt deze zomer met een spectaculaire 'Creative Summer' zomeractie, bestaande uit zes nieuwe en vernieuwde grafische programma's voor zowel consumenten als ontwerpers en vormgevers, tegen een lage prijs. Met de nieuwe Corel Print House 6, Corel Photobook en Corel KPT Collection, en de vernieuwde Corel R.A.V.E. 2, Corel Bryce 5 en Corel Knockout 2, kunnen mensen hun creativiteit de vrije loop laten om professioneel ogend beeldmateriaal te creëren.


* Corel Print House 6 (nieuw) - Met deze geheel nieuwe versie van Corel Print House kunnen gebruikers snel en gemakkelijk mooie, leuke of ontroerende uitnodigingen, wenskaarten, kalenders en plaatjesboeken ontwerpen. Het programma bevat professioneel ontworpen modellen en clip-art voor iedere denkbare gelegenheid, van huwelijkskaarten en verjaardagen tot uitnodigingen en maandkalenders. De verwachte prijs bedraagt ¤39,95 (incl. btw).
* Corel Photobook (nieuw) - Ook nieuw is Corel Photobook, dat gebaseerd is op het populaire Micrografx Picture Publisher Digital Camera Edition. Het is een gemakkelijk te gebruiken en veelzijdig programma voor het organiseren, bewerken en uitwisselen van digitale foto's. De verwachte prijs bedraagt ¤39,95 (incl. btw).
* Corel KPT Collection (nieuw) - Al jarenlang is Kai's Power Tools dé plug-in voor Adobe PhotoShop, waarmee digitaal beeldmateriaal verfraaid kan worden met schitterende effecten. Corel heeft de effecten in KPT 5, KPT 6 en KPT Effects nu gebundeld tot één totaalpakket. De verwachte prijs bedraagt ¤99,95 (incl. btw).
* Corel R.A.V.E. 2 - Met Corel R.A.V.E. 2 kunnen webontwerpers hun websites verlevendigen met animaties en dynamische effecten op basis van Flash. Corel biedt deze toepassing - die tot nu toe alleen als onderdeel van Corel Graphics Suite 11 verkrijgbaar was - nu ook als los pakket aan. De verwachte prijs bedraagt ¤39,95 (incl. btw).
* Corel Bryce 5 - Fotorealistische 3D-landschappen en animaties die niet van echt te onderscheiden zijn, dat is wat Corel Bryce 5 biedt. Creatieve geesten hebben met dit programma, dat zich kenmerkt door gebruiksgemak en uitgebreide mogelijkheden, een tool om 3D-landschappen te integreren in hun projecten. De verwachte prijs bedraagt ¤99,95 (incl. btw).
* Corel KnockOut 2 - Met Corel KnockOut 2 is het mogelijk om snel en gemakkelijk beeldelementen in digitale foto's uit te snijden, met een zeer hoge precisie. Omdat dit programma in staat is om zeer snel de omtrekken van complexe objecten te traceren, kunnen ontwerpers zich heel veel tijd besparen. Dit is een plug-in die gebruikt kan worden met Adobe Photoshop, Corel PHOTO-PAINT of Corel Painter 8. De verwachte prijs bedraagt ¤79,99 (incl. btw). De bovengenoemde producten liggen vanaf augustus in de winkel. Meer informatie over de zomeractie van Corel is te vinden op www.corel.com/creativesummer.

Corel Corporation
Corel Corporation is een vooraanstaand technologiebedrijf dat zich sinds 1985 specialiseert in de ontwikkeling van hulpmiddelen voor het creëren van content en het beheren van bedrijfsprocessen, alsmede op XML gebaseerde bedrijfsoplossingen. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld om consumenten en zakelijke klanten in staat te stellen om visuele content te creëren, uit te wisselen en te gebruiken op manieren die altijd relevant en accuraat zijn. Het hoofdkantoor van Corel is gevestigd in Ottawa, Canada. Corel is genoteerd aan de NASDAQ Stock Market ('CORL')en de Toronto Stock Exchange ('COR'). Voor meer informatie: www.corel.com.