Gemeente Leiden

Persbericht

Burgemeester Lenferink brengt 102-jarige mevrouw een felicitatiebezoek

Publicatiedatum: 20 juni 2003

Zondag 22 juni a.s. wordt mevrouw Zirkzee-Arnoldus 102 jaar. Burgemeester Lenferink brengt haar op maandag 23 juni om 10.30 uur een felicitatiebezoek in t Huis op de Waard, Kaarsenmakersstraat 2 te Leiden.

Mevrouw Zirkzee-Arnoldus heeft met haar man altijd in Leiden gewoond, waarvan zeer lange tijd aan de Herensingel. Mevrouw had geen beroep maar was altijd zeer behulpzaam. Overal waar nodig was heeft zij haar familie verzorgd en bijgestaan, ook op huishoudelijk gebied. Mevrouw heeft geen kinderen en inmiddels ook geen directe familie meer. Wat ze wel heeft, is een groot aantal neven en nichten die heel goed voor haar zorgen.

Mevrouw Zirkzee is een echt gezelschapsmens. Regelmatig gaat zij naar de recreatiezaal om daar bingo te spelen of met andere feestelijke gebeurtenissen mee te doen. Ook kijkt ze graag tv.

De gezondheid van mevrouw is redelijk goed. Met haar 102 jaar vindt ze het nog steeds belangrijk om er goed uit te zien; ze zoekt zelf haar kleren uit en ze is regelmatig bij de kapper te vinden

Deze pagina is gewijzigd op 26-06-2003