Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Voor de wereldwijde markt

Worldwide Developers Conference van Apple verplaatst naar andere datum en locatie

Bunnik, 21 maart 2003 â¤" Apple maakt vandaag bekend dat de Worldwide Developers Conference 2003 is verplaatst naar een latere datum. Deze beslissing is door Apple genomen om ontwikkelaars tijdens de conferentie te kunnen voorzien van een completere bètarelease van de nieuwe versie van Mac OS X (codenaam "Panther"). De WWDC zou aanvankelijk plaatsvinden van 19 tot en met 23 mei, maar is nu verplaatst naar 23 tot en met 27 juni. In plaats van in San José zal de conferentie nu worden gehouden in het Moscone Center in San Francisco.

â¤oeDe jaarlijkse Worldwide Developers Conference van Apple is bedoeld om onze ontwikkelaars inzicht te geven in de richting waarin het Mac-platform zich ontwikkelt. De beste manier om dat te doen is iedereen voorzien van een bètarelease van Panther⤝, aldus Ron Okamoto, vice-president Worldwide Developer Relations van Apple. â¤oeNu we de WWDC hebben verplaatst naar juni, weten we zeker dat alle ontwikkelaars de WWDC zullen verlaten met een exemplaar van Panther.⤝

De datum waarop de Early Bird-korting voor vroege aanmelders komt te vervallen is nu 23 mei 2003 in plaats van 18 april 2003. Ontwikkelaars die zich al hebben aangemeld voor WWDC 2003 kunnen contact opnemen met de Apple Developer Connection via een van de e-mailadressen of telefoonnummers die staan vermeld op http://developer.apple.com/contact/programs.html. Voor meer informatie over de onderwerpen die tijdens de conferentie aan bod zullen komen en over wat er te zien is op de tentoonstelling, gaat u naar www.apple.com/wwdc. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de conferentie.

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager
Apple, Kosterijland 42, 3981 AJ Bunnik

Tel: +31 (0) 30 659 39 40
Fax: +31 (0) 30 659 38 50
Email: hijsterborg.p@euro.apple.com

Web: http://www.apple.com/nl
Aanmelden voor Apple eNews: http://www.apple.com/nl/enews