XS4ALL

XS4ALL BESTAAT TIEN JAAR

28 april 2003

XS4ALL nodigt haar klanten uit voor een "Algemene Leden Vergadering" op 23 juni a.s. in "New Metropolis" te Amsterdam.

Op 1 mei 2003 is het precies tien jaar geleden dat XS4ALL werd opgericht. XS4ALL was de eerste consumentenprovider van Nederland. Veel abonnees van het eerste uur zijn nog altijd klant van XS4ALL. XS4ALL is voortgekomen uit een gemeenschap van internetpioniers en heeft altijd nauw in contact gestaan met haar klanten. Opgericht door techneuten, groot geworden in de internetgemeenschap en toonaangevend in Nederland en daarbuiten door de kwaliteit van haar (inter-) netwerk, legt XS4ALL voortdurend verantwoording af in een internationale gemeenschap van "peers". Aangezien klanten van XS4ALL zich vaker lid van een vereniging voelen dan klant van een commercieel bedrijf, organiseert XS4ALL op maandag 23 juni a.s. een Algemene Leden Vergadering.

Felipe Rodriquez (mede-oprichter van XS4ALL) zal samen met Doke Pelleboer (directeur van XS4ALL) terugblikken op de afgelopen tien jaar. XS4ALL zal inzicht geven in de jaarcijfers en plannen voor de toekomst presenteren. Verder organiseert XS4ALL een aantal workshops om klanten te informeren over nieuwe technische, juridische en economische ontwikkelingen op internetgebied.

New Metropolis is gevestigd op Oosterdok 2 te Amsterdam (nabij Centraal Station). Een gedetailleerd programma van de ALV volgt spoedig. De ALV is bedoeld voor klanten van XS4ALL en andere geĂŻnteresseerden. Bij plaatsgebrek hebben klanten van XS4ALL voorrang. Aanmelding is vereist. Vermeld bij uw aanmelding uw naam en evt. klantnummer. Voor meer informatie en aanmelding kunt u een e-mail sturen naar ledenvergadering@xs4all.nl. Pers kan voor meer informatie een e-mail sturen naar woordvoering@xs4all.nl.