Gemeente Rheden

Miniconferentie voor vrijwilligers gemeente Rheden

Vrijwilligers vormen het cement van de samenleving. De gemeente ondersteunt het vrijwilligerswerk graag en organiseert daarom op maandagavond 23 juni een Miniconferentie Vrijwilligerswerkbeleid voor alle mensen die zich inzetten voor een organisatie en/ of een vereniging.

Tijdens de avond wordt gesproken over de vraag wat de gemeente voor vrijwilligers kan betekenen. Ook worden de resultaten van een onderzoek naar de knelpunten en behoeften van vrijwilligers besproken. Op de miniconferentie zal bovendien het Platform van, voor en door vrijwilligers (in oprichting) zich presenteren. Verder is het deze avond mogelijk om u in te schrijven voor 2 cursussen: vinden en binden van vrijwilligers en fondsenwerving.

Vrijwilligers en iedereen die met vrijwilligerswerk te maken heeft, kunnen zich tot 4 juni voor deze avond opgeven. Dit kan via een mail naar Robbert Kroes ,beleidsmedewerker vrijwilligerswerk van de gemeente Rheden. Wilt u in uw e-mail uw naam en adres vermelden en aangeven namens welke organisatie of vereniging u komt? Na aanmelding krijgt u het programma toegestuurd.



Copyright: Gemeente Rheden