Tiscali

BaByXL Broadband DSL wordt Tiscali Wholesale

Den Haag, 23 juni 2003 - BaByXL Broadband DSL, een business unit van Tiscali Nederland, verandert vanaf vandaag haar naam in Tiscali Wholesale (www.tiscali-wholesale.nl). De naamswijziging is een logisch gevolg van het feit dat de succesvolle leverancier van grootzakelijke internetproducten voor bedrijven en organisaties in Nederland al sinds begin vorig jaar deel uitmaakt van het Europese internetbedrijf Tiscali.

Tiscali Wholesale levert al enkele jaren breedbandinternetproducten aan ISPs in Nederland. Naast breedbandinternettoegang levert de onderneming ook virtuele private bedrijfsnetwerken (VPN) en smalbandige inbelproducten (DIAL). Daarnaast ondersteunt Tiscali Wholesale opdrachtgevers die onder hun eigen naam complete ISP diensten aan hun klanten willen aanbieden (VISP).

Het geavanceerde netwerk en het hoge serviceniveau van BaByXL hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de versterking van de positie van Tiscali Benelux. De nieuwe naam van de business unit, Tiscali Wholesale, dekt de lading perfect en staat voor gegarandeerde continuïteit en kwaliteit van de internetdiensten die wij aan bedrijven en grote organisaties leveren. Klanten van Tiscali Wholesale profiteren van het volume en de kwaliteit van ons pan-Europese netwerk en de kennis en ervaring van een toonaangevend internetconcern, aldus Ruud Huisman, CEO van Tiscali Benelux en Scandinavië.

Over Tiscali Wholesale
Tiscali Wholesale is een business unit van Tiscali B.V., de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), the Internet Communication Company , met hoofdkantoor in Cagliari, Italië. Tiscali biedt in Europa toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 31 maart 2003 telde Tiscali 7,6 miljoen actieve gebruikers en 15,2 miljoen unieke bezoekers op haar portals, waarmee zij tot een van de leidende webbedrijven in Europa wordt gerekend (bron: Nielsen NetRatings). www.tiscali-wholesale.nl

Voor meer (pers)informatie: M.A. van Kempen, 070-346 3760 f3c0942.jpg