Ingezonden persbericht


Persinformatie

Via Lycos je Hotmail lezen

Haarlem, maandag 23 juni 2003. Vanaf deze week is het mogelijk om externe E-mail te lezen via Lycos Mail. Zo kunnen Lycos gebruikers naast hun pop E-mail ook Hotmail via een Lycos account binnen laten komen. De mogelijkheid om Hotmail uit te lezen zonder daadwerkelijk de Hotmail site te bezoeken, is voor Lycos Mail gebruikers een nieuw pluspunt. Hiernaast is ook het design van de mail vernieuwd, wat onderdeel is van een totale re-styling van de Lycos site die vanaf eind deze week online is.


1 keer inloggen voor al je mail accounts
Uit onderzoek blijkt dat internet het meest gebruikt wordt voor het ontvangen en versturen van E-mail. Het merendeel van de internet gebruikers heeft meerdere accounts om zo privé, werk en ongewenste mail te kunnen scheiden. Lycos speelt hier als eerste internet portal in Nederland op in. Vanaf nu hoeft de Lycos Mail gebruiker namelijk slechts 1 keer in te loggen om alle E-mail van zijn verschillende accounts binnen te halen. Lycos biedt ruimte voor 5 verschillende accounts, alle externe E-mail komt binnen in een handige aparte map "Externe Inbox".

Spamvrije gratis mailbox van 15 MB
Lycos hecht veel waarde aan beveiliging en zorgt voor een vrijwel spam- en virusvrije Lycos mailbox, waarin vergeleken met andere gratis webmail aanbieders veel minder ongewenste post binnenkomt. De inhoud van de inbox is bovendien 15 MB, wat maar liefst 7 tot 10 keer meer is dan de andere bekende gratis e-mail aanbieders leveren! Verder heeft het adresboek in Lycos Mail een adresboek voor 100 contactpersonen en groepen.