Gemeente Uithoorn

BESLUITEN GEMEENTERAAD


In hun vergadering van dinsdag 17 juni jl. hebben burgemeester en
wethouders o.a. de volgende besluiten genomen:



* De in 1996 met de gemeente Haarlemmermeer gesloten samenwerkingsovereenkomst inzake statistische en onderzoekswerkzaamheden op te zeggen en met de gemeente Haarlemmermeer voor het jaar 2004 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tot levering van onderzoek- en statistiekwerkzaamheden aan te gaan;

* Het voorstel financiering onderwijsachterstandenbeleid voor de periode 2003 tot en met 2006 in de gemeente Uithoorn vast te
stellen;


* De overeenkomst met De Kleine Media BV inzake produceren gemeentegids 2004 te ondertekenen. Indien beide partijen tevreden zijn over het resultaat zal deze overeenkomst met drie jaar worden verlengd.

* Burgemeester en wethouders van Uithoorn zijn voornemens: Op grond van artikel 17 WRO, en met toepassing van artikel 18 WRO, voor het hierna te noemen verzoek vrijstelling te verlenen voor een periode van 5 jaar:

- Randweg 101
Verzoek van de heer H.G. Holsteijn voor het vestigen van een filiaal van een notariskantoor
Genoemd verzoek ligt van 27 juni tot en met 10 juli 2003 ter inzage in het informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis. Binnen deze termijn van twee weken kan een ieder tegen het voornemen van burgemeester en wethouders schriftelijk zienswijzen kenbaar maken.