Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 23-06-2003 Persberichten district Maasland

MAN AANGEHOUDEN, Oss

Zondagavond is een 43-jarige man uit Oss aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 39-jarige ex-vriendin uit Oss in haar woning te hebben last gevallen. Door de rechter was bepaald dat de man zich niet in de omgeving van de woning van zijn ex-vriendin mocht ophouden. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Berghem

In de nacht van zondag op maandag is, op de Burgemeester van Erpstraat in Berghem, een 43-jarige vrouw uit Oss bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. De vrouw kreeg een rijverbod van 4 uur.

TE VEEL GEDRONKEN EN GEEN RIJBEWIJS, Oss

In de nacht van zondag op maandag is, op de Berghemseweg in Oss, een 48-jarige man uit Heesch bekeurd. Hij reed in een auto terwijl hij te veel gedronken had. Bij het onderzoek bleek dat het rijbewijs van de man al enkele jaren ongeldig was verklaard. Hierdoor reed de man zonder rijbewijs.

JONGEN MET DRUGS AANGETROFFEN, Oss

Maandagmiddag is op de Meesterstraat in Oss een 14-jarige jongen aangehouden. De jongen bleek bij een controle 15 zakjes softdrugs bij zich te hebben. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.