Politie Zeeland



Z-4316-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN

Aan de Buitenhaven in Terneuzen vond maandag om 13.40 uur een aanrijding plaats.
Een 54-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Buitenhaven, komende uit de richting van de N252. Voor haar reed een 53-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen die i.v.m. het overige verkeer moest remmen. De 54-jarige kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.


O-4317-2003 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

In de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee vond maandag om 14.55 uur een aanrijding plaats.
Een 31-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Laan van Sint Hilaire, komende uit de richting van de N59. Voor hem reed een 66-jarige man uit de dezelfde gemeente die i.v.m. het overige verkeer moest remmen. De 31-jarige kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij zijn voertuig beschadigd raakte.


O-4318-2003 VISSERS BEKEURD

Op de Westsingel in Goes werden maandag om 15.05 uur twee vissers bekeurd die niet in het bezit waren van een sportvisakte en een visvergunning.

Z-4319-2003 WONINGINBRAKEN OPGELOST
Zondag om 16.04 uur werd in de Nieuwendiepstraat in Terneuzen een 29-jarige inwoner uit die plaats aangehouden.
De man heeft bekend ingebroken te hebben in een woning in de Vlooswijkstraat (half april) en in een woning aan het Huizingaplein (half juni). Vervolgens heeft hij ook bekend diverse kratten met lege flessen gestolen te hebben bij een horecagelegenheid aan de Schuttershofweg (begin mei). Op 13 juni had hij tevens een vrouw, werkzaam bij een opvanginstelling een vuistslag in het gezicht gegeven.


O-4320-2003 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

Op de N59 bij Zierikzee vond zondag om 17.40 uur een aanrijding plaats.
Een 33-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N59. Toen hij bij de kruising linksaf wilde gaan liet hij een 27-jarige motorrijder met een 26-jarige passagiere, beiden uit de gemeente Tholen, niet voorgaan. De motorrijder haalde links in i.p.v. rechts, hoewel de automobilist naar links had voorgesorteerd. Bij de aanrijding raakte de passagiere gewond (verwondingen onbekend) en zij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-4321-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Maandag tussen 16.15 en 16.30 uur werd op de Campweg in Sint Philipsland een onbekende man in een personenauto betrapt op het stelen van persoonlijke papieren.
De eigenaar die na een wandeling terugliep naar zijn auto zag een onbekende persoon zitten. Toen hij dichterbij kwam klom deze via het dak uit de auto, stapte bij een andere, eveneens onbekende persoon in de auto waarna zij er vandoor gingen. Even later bleek dat de papieren uit de auto waren gestolen en dat het dakraam was vernield.