Politie Zeeland



O-4322-2003 AANRIJDING IN GOES

In Trumanstede in Goes vond maandag om 15.57 uur een aanrijding plaats.
Een 19-jarige Goese fietser reed via een brandgang van de Laan der Verenigd Naties naar de Trumanstede. Hij verleende geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 28-jarige automobilist uit de gemeente Goes. Bij de aanrijding raakte de fietser gewond, maar het is onbekend of hij naar het ziekenhuis is overgebracht. De fiets werd vernield, de auto raakte beschadigd.


O-4323-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Maandag tussen 15.20 en 16.40 uur werd op de Langeweg in Dreischor een personenauto opengebroken.
Er werden een portemonnee met enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren, een gsm en enkele cd's gestolen.


W-4324-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op de Oostelijke Bermweg in Vlissingen vond maandag om 16.17 uur een aanrijding plaats.
Een 57-jarige bestuurder van een vrachtwagencombinatie uit de gemeente Reimerswaal reed over de Oostelijke Bermweg, komende uit de richting van de Veerhavenweg. Hij hield niet voldoende rechts waardoor tussen hem en een hem tegemoetkomende autobus, bestuurd door een 38-jarige Middelburger een aanrijding ontstond. Beide voertuigen raakten beschadigd.


Z-4325-2003 AANRIJDING IN TERNEUZEN

Op de kruising Guido Gezellestraat / Tractaatweg in Terneuzen vond maandag om 17.15 uur een aanrijding.
Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen stond voor het rode stoplicht te wachten. Een 41-jarige bestuurder uit Axel stond achter haar en trok te vroeg op met zijn voertuig. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.


W-4326-2003 AUTO VAN DE DIJK

Op de Polredijk in Veere vond maandag om 18.13 uur en eenzijdig ongeval plaats.
Een 36-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Polredijk, komende uit de richting van Veere. In een bocht verloor hij de controle over zijn voertuig en raakte in de rechterberm. Na een stuurcorrectie vloog hij een paar keer over de kop en belandde links van de dijk. Hij raakte niet gewond maar zijn auto werd geheel vernield.

W-4327-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG
Op de kruising van de fietspaden van het Vlissings Jaagpad / Vlissings Bolwerk in Middelburg vond maandag om 18.27 uur een aanrijding plaats.
Een 32-jarige Vlissingse vrouw reed op haar bromfiets over het Vlissings Jaagpad, komende uit de richting van de Langevieleweg. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 32-jarige Middelburgse fietser. Bij de aanrijding raakte de vrouw gewond aan haar nek en been. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De fietser liep diverse kneuzingen op. Zowel de bromfiets als de fiets raakten beschadigd.





Politie Zeeland