SCOTT & MURIEL

Nederlands artiestenduo in tv-serie Cirque du Soleil

Het Nederlandse komische goochelduo Scott the Magician & Miss Muriel, zijn uitgenodigd om aan het nieuwe televisieprogramma mee te werken van Cirque du Soleil. Het programma, met de titel Live is a Cirque!, zal in wekelijkse episoden worden uitgezonden, en integreert acrobatische- en variété-acts in een afgerond verhaal. Het programma is in de Verenigde Staten en in Canada verkocht, en zal naast verscheidene landen, ook in Nederland op televisie te zien zijn.

Scott & Muriel zullen in een 9 minuten durende scène één van hun acts laten zien. Op 24 juni zullen zij afreizen naar de Cirque du Soleil Studio's in Montreal, Canada, alwaar zij op 25 en 26 juni de scène zullen opnemen.

Scott & Muriel werden in 2000 Wereldkampioen Goochelen. Voor het eerst in de geschiedenis werd deze titel toegekend aan een comedy-act. Bovendien was Muriel de eerste Nederlandse vrouw die de titel in de wacht sleepte. In hun werk combineren zij originele illusies van hoogstaand niveau met moderne clowning. Zij traden al op in Japan, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Monte Carlo en Las Vegas

Het komende seizoen zijn Scott & Muriel en hun gasten te zien in de theaters met hun eerste avondvullende show: Scott & Muriel's Big Show!.
Scott & Muriel worden gecoacht door Karel de Rooij (mini van Mini & Maxi), die voor 'Big Show!' ook de regie voor zijn rekening neemt.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met Manon van Velzen of Wilma Sloot
070 - 3543411
manon@interpresario.nl

17 jun 03 10:02