Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

20-06-2003
Onthulling 1e ophaalpunt OV-taxi Leidse regio

Nu de stiptheid van het ophalen van de OV-taxi-leidse regio de laatste paar maanden binnen de gestelde normen plaatsvindt, wordt ter uitvoering van het destijds gesloten vervoerscontract gestart met het realiseren van enkele speciale ophaalpunten. Het is de bedoeling hiermee de dienstverlening aan de reiziger te optimaliseren. De klant wordt bij het reserveren van de OV-taxirit verzocht -zo mogelijk- naar dit ophaalpunt toe te gaan, zodat de thans nog bestaande misvattingen over de exacte ophaalplaats zo veel mogelijk worden voorkomen.

De ophaalpunten (aangeduid middels speciale borden en waar nog nodig met een bankje) worden in ieder geval gerealiseerd in de Breestraat, achter het Centraal Station te Leiden, in combinatie met het vlak daarbij gelegen ziekenhuis LUMC, alsook bij het winkelcentrum "Winkelhof" te Leiderdorp. Momenteel wordt nog bezien welke andere lokaties in de Leidse Regio daarvoor eventueel in aanmerking komen.

Op woensdag 25 juni a.s. om 10.00 uur zal in de Breestraat nabij het Stadhuis te Leiden een (korte) officiële onthulling van het eerste ophaalpunt van de OV-taxi leidse regio plaatsvinden. Deze handeling zal worden verricht door de heer A.A. Draijer, Voorzitter van het Samenwerkingsorgaan Verkeer en Vervoer Leidse Regio samen met de heer J. van de Wetering, Directeur van Connexxion Taxi Services, uitvoerder van de OV-taxi leidse regio.