Politie Hollands Midden
Datum: 25 juni 2003

(


Inbraak woning Hillegom

Tussen maandag 23 juni 23.30 uur en dinsdag 24 juni 06.30 uur heeft er een inbraak in een woning plaatsgevonden aan Klein Elsbroek. Toegang tot de woning werd verschaft door het openbreken van de keukendeur. Weggenomen werd een laptop, digitale camera, horloge en rekenmachine.


Ongeval met letstel Sassenheim

Op dinsdag 24 juni omstreeks 18.45 uur heeft er een aanrijding tussen een fietser en een auto plaatsgevonden op de Rijksstraatweg. Een 50-jarige fietser uit Lisse reed over de Klinkenberg en wilde de Rijksstraatweg oversteken. Hij gaf daarbij geen voorrang aan een voor hem van links komende 33-jarige bestuurder uit Lisse. De fietser werd met hoofd-en beenletsel overgebracht naar het LUMC te Leiden.


Poging straatroof Leiden

Op dinsdag 24 juni omstreeks 18.15 uur liep een 18-jarige vrouw uit Leiden over de Spijkerboorsteeg. Zij werd aangesproken door een man die aangaf dat hij haar tas wilde hebben. Toen de man de tas af wilde pakken ontstond er een worsteling. De vrouw kwam hierdoor ten val. Na enkele klappen te hebben gehad koos de man het hazenpad.



Inbraak woning Alphen aan den Rijn

Tussen maandag 23 juni 23.30 uur en dinsdag 24 juni 06.20 uur heeft er een inbraak in een woning plaatsgevonden in een woning aan de Tarthorst. Toegang tot de woning werd verschaft door het bovenlicht open te breken waarna de deur werd ontgrendeld. Weggenomen werd een GSM en een horloge.


Inbraak woning Alphen aan den Rijn

Tussen maandag 23 juni 23.55 uur en dinsdag 24 juni 07.30 uur heeft er een inbraak in een woning plaatsgevonden in een woning aan de Eikenhorst. Toegang tot de woning werd verschaft door het openbreken van de achterdeur. Weggenomen werd geld en een playstastion.



Rijden onder invloed Gouda

Op woensdag 25 juni omstreeks 00.30 uur controleerde de politie een 40-jarige bestuurder uit Stolwijk. Uit ademanalyse bleek de man onder invloed te zijn. De uitslag van de ademanalyse was 1015 ug/l (limiet 220 ug/l). Van de man is zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 13 uur.


Inbraak woning Zevenhuizen

Op dinsdag 24 juni tussen 00.30 uur en 07.30 uur heeft er een inbraak in een woning plaatsgevonden aan de Wilgenlaan. Toegang tot de woning werd verschaft door middel van gaatjesboren in de deur aan de achterzijde van de woning. Weggenomen werd een TV en van de oprit werd een personenauto weggenomen.


Eenzijdige aanrijding met gewonde Schoonhoven

Op dinsdag 24 juni omstreeks 17.50 uur ging een 46-jarige bestuurder van een motor uit Tilburg onderuit op de Lekdek-Oost. Ter plaatse was wegonderhoud gepleegd waarvoor steentjes op het wegdek waren aangebracht. De man is met knieletsel overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis te Gouda.
Omstreeks 21.00 uur ging wederom een 48-jarige motorrijder uit De Meern op de Lekdijk-Oost onderuit vanwege de steentjes op het wegdek. Alleen zijn motor had schade hiervan opgelopen.


Inbraak Waddinxveen

In Waddinxveen is tussen dinsdag 24 juni 19.00 uur en 25 juni 00.30 uur ingebroken bij een bedrijf aan de Willem de Zwijgerlaan in Waddinxveen. Er is vermoedelijk sprake van meerdere daders. Uit het bedrijf zijn drie computerkasten ontvreemd. De daders zijn binnen gekomen via een opengebroken klapraam aan de zijkant van het pand. De politie heeft de zaak in onderzoek.




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --