Gemeente Bodegraven

Wijziging algemene plaatselijke verordening.

De burgemeester van Bodegraven maakt bekend dat de gemeenteraad van Bodegraven in zijn vergadering d.d. 20 mei 2003 besloten heeft tot wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening (10^e wijziging). De belangrijkste wijzigingen zijn een tweetal nieuwe artikelen namelijk: artikel 2.9.1 (preventief fouilleren) en artikel 5.1.9.a (parkeren met in werking zijnde koelaggregaten). Een aantal artikelen is gewijzigd vanwege doorkruising van en stroomlijning met hogere regelgeving zoals de Wet dualisering gemeentebestuur, de Tijdelijke referendumwet (Trw), de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en de invoering van de euro. Ook de ontwikkelingen in de jurisprudentie hebben tot aanpassingen geleid.

De 10^e wijziging van de APV treedt niet eerder in werking dan zes weken na deze bekendmaking. De APV met bijbehorende stukken ligt gedurende de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage in de leeskamer in het gemeentehuis.

Dit besluit is referendabel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Kabinet en Bestuurszaken (KBZ), de heer H.H.W.M. Jacobs, telefoonnummer (0172) 630 315.