Politie Gelderland-Midden



Regionaal

---

Velp - identiteit in ziekenhuis opgenomen fietser onbekend Publicatiedatum: 25-06-2003

Dinsdagavond 24 juni rond 20.00 uur vonden twee wielrijders op de Bovenallee in Velp, in de berm van het fietspad, een wielrijder, die kennelijk onwel geworden was.
Door de gewaarschuwde politie en ambulancepersoneel werd de man gereanimeerd en in kritieke toestand overgebracht naar de Intensive Care afdeling van het Rijnstate ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Hij heeft geen papieren bij zich. Navraag via de meldkamer bij omliggende politiekorpsen had tot op dit moment geen resultaat.

Signalement: Het betreft een circa 30 á 35-jarige man, circa 1 meter 80 lang, met kort donkerblond / rossig haar. De man draagt contactlenzen.
Kleding: paars wielrenners shirt met lange mouwen, een zwarte wielrenners broek met in rode letters: Coca Cola, beige sokken en zwarte fietsschoenen merk Shimano. De man had een groene racefiets bij zich, merk Bianchi, framenummer 0003292152.
De man heeft tevens een bril bij zich met goudkleurig montuur en een panter of Afrika-print en een sleutelbos met zeven sleutels er aan.

De politie verzoekt met spoed bekend te worden gemaakt met de identiteit van de man. U kunt bellen op het nummer 0900-8844 en vragen naar de politie in Velp.

voor nadere informatie:
Peter Meijer, communicatie AVZ, 026-3524308

---

Gelderland-Midden