Gemeente Bodegraven

Vaststelling voorbereidingsbesluit J.C. Hoogendoornlaan 10

De burgemeester en wethouders van Bodegraven maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 22 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 3:12 eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 juni 2003, heeft besloten tot vaststelling van een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor het perceel J.C. Hoogendoornlaan 10;

Genoemd besluit treedt in werking op 1 juli 2003. Met ingang van deze datum ligt het voorbereidingsbesluit voor een ieder tijdens de kantooruren maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur (zonder afspraak) en s-middags na telefonsiche afspraak (0172-630300) in het gemeentehuis in Bodegraven, Raadhuisplein 1, ter inzage.

Bezwaar en beroep

Als u het niet eens bent met het besluit als beschreven in deze bekendmaking, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de datum van deze bekendmaking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad. Als u bezwaar maakt kan u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.