Gemeente Den Helder

19-03-2003
Sportkampioenen, opgelet!

Op 25 juni vindt in Den Helder de jaarlijkse Parade der Kampioenen plaats. Alle Helderse sporters die het afgelopen seizoen nationaal of internationaal kampioen zijn geworden krijgen dan een sportpenning van de gemeente uitgereikt.
Medewerkers van de dienst Welzijn van de gemeente volgen de sporters op de voet. Toch kan het gebeuren dat zij niet alle kampioenen opmerken. Dit komt soms doordat de media geen aandacht aan het feit besteden, of omdat anderzijds de berichten over de kampioenen worden gemist. Daarom vragen wij alle kampioenen zich via hun vereniging bij ons aan te melden.
Om voor een sportpenning in aanmerking te komen moet de kampioen hebben deelgenomen aan een wedstrijd die door, of onder toezicht van de nationale sportbond is georganiseerd. De sportvereniging moet door het NOC*NSF erkend zijn. Ook moet de kampioen tijdens het behalen van het kampioenschap staan ingeschreven als inwoner van Den Helder. Kampioenen die aan deze voorwaarden voldoen kunnen tot 1 juni worden aangemeld bij de gemeente. Alle plaatselijke sportclubs hebben hiervoor aanmeldingsformulieren. Ook houden wij ons aanbevolen voor overwinningen die na 1 juni zijn behaald.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Hagedoorn. U kunt haar bereiken van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur via telefoonnummer 671322 of per e-mail, m.weesie@denhelder.nl. « terug